Салат з імбиром і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх найулюбленіших варіантів морквяного салату - це салат з імбиром і морквою. Ще в цей салат для смаку я додаю родзинки - тоді поєднання виходить просто ідеальне.
Освіжаючий і навіть трохи гострий салат з імбиром і морквою - мій фаворит. Як правило, ми його подаємо як гарнір разом з картопляним пюре до якого-небудь м'яса. Відмінна комбінація. При бажанні, заправляти салат годі й майонезом, а йогуртом або сметаною. Можна додати трохи часнику, теж буде дуже смачно. Отже, показую як готувати салат з імбиром і морквою.
- Морква - 3 штуки
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Імбир - За смаком
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Ізюм залити кип'яченою водою на 5 хвилин, після чого воду злити.
Корінь імбиру натріть на дрібній тертці. На три морквини я беру шматочок імбиру довжиною приблизно 3 см.
На великій тертці натріть моркву.
Змішайте морква, родзинки, імбир, сіль і майонез.
Ретельно перемішайте - і салат готовий!