Салат з капустою і квасолею на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат з капустою і квасолею стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру в зиязикай період. Беріть на замітку!
Салат з капустою і квасолею на зиму - це смачна заготівля, яку можна подавати до столу на обід або вечерю. Крім того якщо ви не встигаєте зварити борщ, можна додати в бульйон картоплю і такий консервований салат, в результаті у вас вийде повноцінне гаряче блюдо. Для салату знадобиться капуста, варена квасоля, цибуля і солодкий перець. В якості спецій візьміть томатну пасту, цукор, сіль, оцет і рослинне масло.
- Капуста - 350 грам (білокачанна)
- Квасоля - 150 грам (біла)
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Перець болгарський - 200 грам
- Масло рослинне - 150 грам
- Оцет 9% - 20 грам
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти для салату з капустою і квасолею на зиму.
Замочену на ніч квасолю відваріть до м'якості. Зайву воду злийте.
Нашинкуйтекапусту.
Перець і цибулю наріжте кубиками середнього розміру.
До квасолі додайте капусту і овочі.
Всипте сіль і цукор.
Влийте масло і тушкуйте салат 20 хвилин на повільному вогні.
Додайте томатну пасту і продовжуйте тушкувати ще 10 хвилин.
Влийте оцет, перемішайте і готуйте салат на середньому вогні ще 2-3 хвилини.
Розкладіть салат в чисті простерилізовані баночки.
Засукайте банки кришками і утеплите до повного охолодження. Вихід готового салату - 1 літр. Салат можна розподілити в банки будь-якого відповідного розміру.
Смачного!