Салат з квасолею, капустою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат - моє кохання. Він одночасно смачний, легкий, ситний, з насиченим смаком і з пікантною заправкою. Загалом, в ньому поєдналося все, що я люблю в салатах. Спробуйте!
Цей салат мені подобається завдяки своїй пікантною заправці. Можна, можливо, звичайно, з'єднувати майонез і гірчицю не в рівній пропорції, а гірчиці брати трохи, якщо ви не любите гостре, але я вас запевняю, саме з такою заправкою смак салату неповторний!
- Капуста пекінська - 400 грам
- Квасоля консервована біла - 1/2 банки
- Куряче філе - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Насамперед приготуйте куряче філе. Поріжте його на тонкі пластини і обсмажте в сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Не забудьте посолити філе і поперчити, можна додати будь-які спеції за смаком. Смажте філе до золотистого кольору.
Дрібно наріжте пекінську капусту.
На велику плоску тарілку викладіть спочатку капусту, трохи присолите її, зверху викладіть консервовану квасолю.
Наступним шаром викладіть шматочки курки.
Приготуйте заправку. Змішайте майонез з гірчицею в рівній пропорції. Так виходить найбільш смачно. Цю заправку я закладаю в кондитерський пакет, обрізаю кінчик і тонкою цівкою поливаю салат.
Зверху салат прикрасьте кільцями ріпчастої цибулі і дрібно нарізаною петрушкою. Смачного!