Салат з кальмарами і буряком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.
Для любителів салатів з кальмарів у мене новий рецепт. На цей раз з буряком, огірками, часником і яйцями. Заправляємо салат сметаною і подаємо до столу смачну, ароматну і красиву закуску.
Опис приготування:
Салат з кальмарів з буряком готується просто і швидко. Кальмари можна взяти консервовані або зварити самим. Їх приготування багато часу не займе. В цілому блюдо дуже гармонійне і смачне. Буряк надає невелику солодкість, часник гостроту, маринований огірок легку кислинку, а яйця бархатистість. Салат можна заправити майонезом, але в даному випадку я вважаю за краще сметану.
- Кальмар - 200 грам
- Буряк - 150 грам
- Куряче яйце - 1-2 штук
- Огірок - 1 штука (маринований)
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для приготування салату.
Кальмар очистіть від плівок і добре помийте в холодній воді. Викладіть в киплячу воду і варіть 3 хвилини. Після dostan'te і прохолоди.
Огірок наріжте соломкою і викладіть в салатник.
Буряк зваріть до готовності, Чистий і прохолодний, наріжте соломкою і додайте в салат.
Додайте подрібнений часник.
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і дрібно наріжте. Викладіть в салат.
Кальмари також наріжте соломкою і викладіть в салатник.
Салат заправте сметаною, посоліть за смаком і перемішайте.
Салат з кальмарами і буряком готовий. Смачного!