Корейська морквяний салат з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Цей легкий в приготуванні морквяний салат стане справжньою знахідкою для любителів не тільки моркви, але і морепродуктів! Спробуйте це, на перший погляд, дивовижне поєднання, це смачно!
Сьогодні я розповім вам, як приготувати корейський морквяний салат з кальмарами. Ви можете поексперементувати з кількістю спецій, додати деякі на ваш смак. Цей рецепт є досить традиційним, головна його родзинка - це кальмари, які відварюють і додають в салат.
- Морква - 3-4 штук
- Тушка кальмара - 2-3 штук
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Koriandr - За смаком
- Чорний перець - 2 чайних ложки
- Червоний перець - За смаком
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Оцтова есенція - 2 чайних ложки
1. Закип'ятіть воду, опустіть туди очищені тушки кальмара, накрийте кришкою і вимкніть вогонь. Потримайте в окропі 2-3 хвилини.
2. Наріжте відварені тушки кальмара соломкою.
3. Морква наріжте на тертці для корейської моркви, приправити сіллю, перемішайте. Додайте кальмари, дрібно нашатковану цибулю, часник, червоний перець. Залийте все розпеченим соняшниковою олією, додайте цукор, соєвий соус, оцтову есенцію і чорний перець, перемішайте. Додайте коріандр.
4. Добре перемішайте. Салат готовий, смачного!