Рецепт Корейська салат з фунчозой фото

Корейська салат з фунчозой
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фунчоза - це тонка локшина, яка дуже популярна в країнах Азії. У нас же її використовують не так часто і в основному на гарнір. А сьогодні я розповім, як приготувати корейський салат з фунчозой.

Опис приготування:

Салат готується просто, але він цілком оригінальний. Рецепт для вегетаріанської кухні, але при бажанні можна додати обсмажені шматочки курки або свинини. Блюдо пікантне, смачне і ситне. Салат цілком можна вживати з м'ясними стравами як гарнір.

  • Funčoza - 170 грам
  • Морква - 4-5 штук
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Рисовий оцет - 1/3 склянки
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1/4 склянки
  • Часник - 4 зубчики
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
1
Помістіть локшину в миску і залийте окропом, залиште на 5-7 хвилин, потім злийте воду.
2
Вимийте овочі, вичистіть насіння перцю і наріжте все тонкою соломкою за допомогою овочерізки або ножа. Кінзу наріжте дуже дрібно.
3
Для заправки: змішайте рисовий оцет, обсмажене кунжутна масло, соєвий соус, часник (пропущений через прес), додайте пластівці червоного перцю, кунжут (чорний і білий).
4
Остигнула локшину перекладіть в миску, додайте овочі, зелень і заправте соусом, перемішайте гарненько, охолодіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти