Салат з фунчозой і крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили познайомитися з фунчозой, то почніть з салату. Запропонований рецепт готується за лічені хвилини. Має ніжний смак і добре насичує. Цей відмінний варіант, якщо "гості на порозі" .
Варто звернути увагу на те, що салат не підлягає зберіганню. Наполягати салат теж не рекомендується. Огірок виділить сік і смак салату порушиться. Дотримуючись рецептурою і з огляду на нюанси, блюдо неодмінно вас порадує!
- Funčoza - 50 грам
- Кукурудза - 80 грам (консервована)
- Крабові палички - 80 грам
- Огірок - 60 грам (свіжий)
- Майонез - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (мелений)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Залийте фунчозу гарячою водою і залиште на 5-7 хвилин.
Поки настоюється фунчоза, наріжте огірки великою соломкою, крабові палички кругляччям або брусочками.
По закінченню часу, відкиньте фунчозу на друшляк і дайте добре стекти воді. Перекладіть в глибокий салатник. Додайте до фунчозу огірок, кукурудзу і крабові палички.
Заправте салат майонезом, сіллю і перцем. Перемішайте і відразу подавайте.
Смачного!