Салат з фунчозой і баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий, апетитний і простий салат з фунчозой і баклажанами в азіатському стилі я хочу запропонувати вам на замітку. Це відмінна ідея легкого вечері або обіду всього за 15 хвилин. Запам'ятовуйте!
Крім локшини і баклажанів в цей салатик я використовувала також болгарський перець. При бажанні ви можете експериментувати, добавив стручковую фасоль, "бебі" кукурудзу або морква. Подавати до столу страву краще гарячим, присипавши свіжою зеленню.
- Funčoza - 50 грам
- Баклажан - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Болгарський перець - 1 штука
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Болгарський перець у мене заморожений.
У сковороді розігрійте олію. Невеликими брусочками наріжте баклажан і відправте обсмажувати на середньому вогні.
Фунчозу приготуйте відповідно до інструкції на упаковці. Я залила кипятком, накрила кришкою і залишила на 5 хвилин.
У сковороду до баклажанів додайте пропущений через прес часник.
І солодкий перець.
Смажте ще пару хвилин.
Викладіть в сковороду попередньо обсушену фунчозу.
Влийте соєвий соус.
Присипте кунжутом. За смаком додайте гострий перець, при бажанні.
Перемішайте і через пару хвилин з зніміть з вогню.
Салат з фунчозой і баклажанами готовий. Смачного!