Корейська салат «Камден-ча-ча»
(покроковий рецепт з фото)
Корейська кухня різноманітна і багатогранна, тому розповім ще про один блюді, яке кожен може приготувати. Спробуйте і ви зробити таке. Ось рецепт, як приготувати салат «Камден-ча».
Готується салат з картоплі, який натирають на спеціальній тертці (для овочів по-корейськи). За смаком картопля дуже схожий на хрусткий смажений, проте не поспішайте кричати про шкідливість такого блюда. Картопля не обсмажують в киплячому маслі, а варять. Заправляють страву соєвим соусом і подають гарячим.
- Картопля - 1-2 штук
- Кунжутне насіння - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
1. Очистіть картоплю від шкірки. У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь.
2. За допомогою терки для моркви по-корейськи натріть картоплю соломкою.
3. Після закипання води в каструлі відправте в неї картоплю і варіть 1 хвилину (час відрахуйте від моменту додавання картоплі в воду, а не від закипання).
4. Відкиньте вміст каструлі на друшляк або сито, з 1-2 секунди відправте її під холодну воду, але не більше.
5. Перекладіть картоплю в миску і полийте оливковою олією, соєвим соусом, додайте кунжут і перемішайте. Подавайте готову страву відразу ж.