Салат «Камден-ча-ча» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Салат "параметри резервного копіювання" з яловичиною - з розряду: швидко, смачно і ситно. Мінімум продуктів і часу, а в результаті у вас чудовий, пікантний, в міру гострий салат на вечерю чи обід. Вперед готувати Камден-ча!
Салат "параметри резервного копіювання" - блюдо корейської кухні. Це дуже смачний і ситний картопляний салат. Але сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати салат "камден-ча" з яловичиною. Готується він дуже швидко і (головне) зовсім нескладно. Ваші гості ніколи не вгадають, що це салат з звичайної картоплі. Подають салат "камден-ча" і в теплому, і в холодному вигляді. У будь-якому випадку це дуже смачно і ситно!
- Картопля - 4-5 штук
- Яловичина - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Мелений коріандр - 1/3 чайних ложки
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Червоний мелений перець - 1/3 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
2. Яловичину нарізаємо тонкими смужками.
4. Картопля необхідно натерти на тертці для корейської моркви.
6. Викладаємо картоплю в киплячу підсолену воду з оцтом і доводимо до кипіння.
8. На розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо на сильному вогні цибулю з яловичиною. Не забуваємо помішувати.