Рецепт Камден-ча-ча фото

Камден-ча-ча
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку

Перед вами один з варіантів, як приготувати "камден-ча", популярний в Кореї салат з картоплі. Цей смачний і корисний салат можна подавати окремо або як гарнір. Готуємо?

"параметри резервного копіювання" в Кореї користується великою популярністю, і кожен готує по своєму смаку. Цей салат можна приготувати дуже гострим з додаванням червоного пекучого перцю, можна додати соєвий соус або приготувати без нього, можна загострити олію і обсмажити на ньому кунжут, можна додати смажену свинину. Але головною "фішкою" залишається трохи недоварений картопля. При такому способі варіння картопля зберігає в собі всі корисні речовини і добре засвоюється організмом.

  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Вода - 2 L (для варіння)
камден-ча-ча - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
камден-ча-ча - фото крок 2
Картопля очистіть, помістіть в воду. Наріжте на тертці для корейської моркви. Тріть відразу в холодну воду з додаванням оцту. Відставте на час. У такій воді картопля не потемніє, позбавиться від зайвого крохмалю і потім не розвариться в окропі. Тим часом поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння.
камден-ча-ча - фото крок 3
Опустіть картопля в киплячу воду на 2-3 хвилини, потім відкиньте на сито. Картопля не повинен розваритися і стати м'яким. Він буде трохи похрускує.
камден-ча-ча - фото крок 4
Цибуля, часник очистіть і подрібніть.
камден-ча-ча - фото крок 5
Влийте масло на сковороду і розжарите, додайте подрібнену цибулю, обжарьте до румяности.
камден-ча-ча - фото крок 6
Картопля помістіть в миску. Додайте часник, перець, розжарене масло з цибулею, соєвий соус і перемішайте.
камден-ча-ча - фото крок 7
Дайте трохи настоятися. Смачного!

Схожі рецепти