Камден-ча-ча
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами один з варіантів, як приготувати "камден-ча", популярний в Кореї салат з картоплі. Цей смачний і корисний салат можна подавати окремо або як гарнір. Готуємо?
"параметри резервного копіювання" в Кореї користується великою популярністю, і кожен готує по своєму смаку. Цей салат можна приготувати дуже гострим з додаванням червоного пекучого перцю, можна додати соєвий соус або приготувати без нього, можна загострити олію і обсмажити на ньому кунжут, можна додати смажену свинину. Але головною "фішкою" залишається трохи недоварений картопля. При такому способі варіння картопля зберігає в собі всі корисні речовини і добре засвоюється організмом.
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Вода - 2 L (для варіння)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Картопля очистіть, помістіть в воду. Наріжте на тертці для корейської моркви. Тріть відразу в холодну воду з додаванням оцту. Відставте на час. У такій воді картопля не потемніє, позбавиться від зайвого крохмалю і потім не розвариться в окропі. Тим часом поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння.
Опустіть картопля в киплячу воду на 2-3 хвилини, потім відкиньте на сито. Картопля не повинен розваритися і стати м'яким. Він буде трохи похрускує.
Цибуля, часник очистіть і подрібніть.
Влийте масло на сковороду і розжарите, додайте подрібнену цибулю, обжарьте до румяности.
Картопля помістіть в миску. Додайте часник, перець, розжарене масло з цибулею, соєвий соус і перемішайте.
Дайте трохи настоятися. Смачного!