Рецепт Салат з качки фото

Салат з качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Груша , Качка , Качина грудка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Качка дуже делікатне, смачне і дієтичне м'ясо, яке ідеально поєднується практично з усіма овочами, фруктами і зеленню. Пропонуємо смачний і простий рецепт, як приготувати салат з качки.

Опис приготування:

Для приготування салату краще брати качину грудку, у неї правильна текстура і красива форма. Качка найвигідніше поєднується з кисло-солодким смаком будь-яких ягід і фруктів, тому для приготування цього салату використовуємо грушу, яку піджаримо з цукром і апельсиновим соком. Для подушки в салаті можна використовувати мікс-салат, рукколу і іншу зелень, а також додавати горішки і сир.

  • Грудка - 200 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Груша - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Черрі - 100 грам
  • Рукола - 100 грам
  • Винний оцет - 40 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Олія - 20 грам
  • Аніс - 20 грам
  • Кедрові горішки - 20 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Сіль, перець і цукор - За смаком
салат з качки - фото крок 1
1. Грушу моєму, очищаємо шкірку, вичищаємо насіння і нарізаємо шматочками. На сковороду кладемо масло, обсмажуємо грушу, додаємо сік апельсина, вливаємо винний оцет і аніс, посипаємо зверху цукром і смажимо 3-4 хвилини на середньому вогні. Виймаємо грушу, а в рідину наливаємо соняшникову олію, солимо і перчимо, перемішуємо - отримуємо соус.
салат з качки - фото крок 2
2. На окремій сковороді без додавання масла обсмажуємо з двох сторін качину грудку. Після цього викладаємо її на сковороду і під кутом нарізаємо шматочками.
салат з качки - фото крок 3
3. Зелень миємо й витираємо серветкою, огірок миємо й нарізаємо соломкою, чері миємо й нарізаємо кружечками. На тарілку викладаємо шматочки груші, потім черрі, зверху руколу і огірок, поливаємо соусом, на край викладаємо віялом грудку, зверху посипаємо горішками і пармезаном. Смачного!

Схожі рецепти