Салат з індички з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, індичка - дієтичне м'ясо і готувати з неї будь-які страви завжди в задоволення. Такий салат з індички з яблуками дуже легкий і пікантний, а приготувати його можна навіть на свято.
Невимовна легкість цього салату здивує навіть тих, хто стежить за своєю фігурою і регулярно сидить на дієтах. Якщо заправити салат з індички з яблуками знежиреним йогуртом, то він вийде зовсім низькокалорійним (горіхи можна виключити).
- Філе індички - 300 грам
- Селера - За смаком
- Яблуко - 1 штук
- Свіжий огірок - 1 штук
- Горіхи - 40 грам (я беру волоські)
- Крем - За смаком
1. Цей салат можна подавати порційно в теплому вигляді, а можна приготувати на святковий стіл. Заправляється він сметаною або йогуртом.
2. Я зазвичай використовую відварну індичку. Готова індичка шаткується соломкою.
3. Селера і огірок також нарізаємо соломкою і відправляємо в ємність.
4. Яблуко потрібно очистити від шкірки і нарізати соломкою. Краще взяти кисло-солодкий сорт яблука, так ваш салат вийде ще смачніше.
5. Горіхи трохи обсмажуємо на сковороді, даємо їм охолонути.
6. Тепер змішуємо всі інгредієнти і додаємо лист салату. Заправляємо сметаною або йогуртом.
7. Ось так виглядає салат з індички з яблуками в готовому вигляді. Його можна подавати навіть замість холодної закуски.