Рецепт Котлети з індички зі смаженими яблуками фото

Котлети з індички зі смаженими яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Солоне
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Соковиті і ніжні котлети з індичого м'яса, запечені в духовці, відмінно поєднуються з карамелізованими яблуками і рожевим перцем. Подавати можна з томатним соусом і рубаною зеленню.

Опис приготування:

Олексій Зімін в одному з випусків своєї передачі розповідав, як приготувати котлети з індички зі смаженими яблуками. Я трохи переробила рецепт під свої смаки і залишилася дуже задоволена готовим блюдом. Подробиці дивіться нижче.

  • Фарш індиче - 500 грам
  • Вершки 15% - 50 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Яблуко - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Перець рожевий - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 1 пучок
  • Часник сушений - 1/2 чайних ложки
котлети з індички зі смаженими яблуками - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Яблука вимийте.
котлети з індички зі смаженими яблуками - фото крок 2
У м'ясний фарш додайте борошно, вершки, яйце, сушений часник, сіль і мелений чорний перець. Ретельно вимісити фарш і сформуйте котлети. На сковороді розігрійте олію і обсмажте котлети до легкого рум'янцю.
котлети з індички зі смаженими яблуками - фото крок 3
Викладіть котлети в форму для запікання, полийте м'ясним соком зі сковороди. Поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
котлети з індички зі смаженими яблуками - фото крок 4
На сковороді розігрійте вершкове масло, додайте цукор, корицю і рожевий перець. Яблука наріжте скибочками, обсмажуйте протягом 5-10 хвилин. Час карамелізірованія залежить від сорту і стиглості яблук.
котлети з індички зі смаженими яблуками - фото крок 5
Подавайте з томатним соусом і рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти