Рис зі смаженими овочами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю хочу запропонувати цікаве блюдо, яким можна швидко нагодувати сім'ю. Прості інгредієнти і процес, смачний і апетитний результат. Неможливо пройти повз, згодні? :)
Які саме овочі використовувати в це блюдо вирішувати тільки вам. Сюди відмінно підійдуть готові заморожені суміші, наприклад, а також при бажанні можна додати грибочки. Отже, Давайте розберемося, як приготувати рис зі смаженими овочами і яйцем.
- Мал - 1 Склянка
- Оцет - 1/2 чайних ложки
- Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
- Часник - 1-3 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Зелена цибуля - 1/3 пучка
- Яйце - 2-3 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте хвилинку подрібнений часник. Після додайте дрібно нарізану моркву, солодкий перець і білу частину зеленої цибулі. Паралельно в підсоленій воді відваріть до готовності рис.
2. Смажте овочі на середньому вогні 3-4 хвилини до м'якості.
3. Після вбийте яйця.
4. Трохи підсмажте, а після перемішайте. Додайте оцет.
5. Соєвий соус.
6. Сіль і перець за смаком.
7. В кінці додайте зелену цибулю.
8. Викладіть на сковороду рис і перемішайте. Через 1-2 хвилини можна знімати з вогню і подавати.
Смачного!
Смачного!