Салат зі смаженими овочами і гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене для вас дуже легкий і смачний салат з оригінальною заправкою з гранатового соку і оливкового масла, приправленою дрібкою солі і перцю. Дивіться рецепт!
Для цього салату можна використовувати будь-які сезонні овочі: брокколі, брюссельську капусту, болгарський перець і т.Д. Смажте овочі в духовці з використанням мінімальної кількості масла, однієї столової ложки достатньо. Щоб овочі не пускали сік і не гасилися, прогрійте гарненько духовку, готуйте їх при 210-215 градусах, періодично перемішуйте обережно лопаткою. Тепер дивіться докладніше, як приготувати салат зі смаженими овочами і гранатом, хай щастить!
- Кольорова капуста - 0, 5 штуки
- Кабачок або цукіні - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Лук молодий білий кіт - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець, прованські трави - За смаком
- Гранатовий сік - 50 мілілітрів
- Зерна граната - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте свіжі овочі для салату, очистіть гранат, частина зерен залиште цілими, інші - на сік.
Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Luk porež'te на 4 частини кожен. Морква - навскоси тонкими кружечками. Кабачок розріжте на дві половинки і кожну поріжте тонко, приблизно 0.5 см в товщину. Кожен зубчик часнику поріжте на 2 частини. Складіть овочі в миску, додайте сіль, перець, прованські трави, ложку масла і перемішайте. Перекладіть в змащену форму овочі і запікайте 30 хвилин при 210-215 градусах. Періодично перемішуйте овочі лопаткою.
Готово. Перекладіть гарячі овочі в салатник. Гранатовий сік з'єднайте з оливковою олією, віночком збовтайте. Додайте по щіпці солі і перцю меленого.
У салат покладіть зерна граната, заправку, перемішайте. Подайте до столу. Приємного!