Котлети з індички з яблуками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Котлети теж можуть бути незвичайними. Котлети з індички з яблуками і горіхами - тому яскраве підтвердження.
Котлети з індички з яблуками і горіхами - це моя вельми вдала імпровізація. Котлети виходять досить незвичайними - контраст найніжнішого філе індички і хрустких яблук з горіхами призводить людей, звикли до традиційних котлеток, непідробним захватом. Котлети з індички з яблуками і горіхами - вельми непогана ідея, якщо потрібно приготувати щось оригінальне для гостей. Рекомендую!
- Індичка (філе) - 250 грам
- Яблуко - 1 штука
- Горіх бразильський - 40 грам
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
- Сіль - - За смаком
Кладемо в чашу блендера шматочки філе індички, скибочки яблука і горіхи.
Подрібнюємо до консистенції однорідного фаршу.
Формуємо з отриманого фаршу котлетки. Обвалюють їх в панірувальних сухарях.
Обсмажуємо в рослинному маслі до готовності.
Готові котлети подаємо з улюбленим гарніром. Приємного!