Рецепт Конвертики з яблуками і волоськими горіхами фото

Конвертики з яблуками і волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цікавий рецепт з книги Dr.Oetker, дуже ніжні конвертики з яблуками і волоськими горіхами. Ваші домочадці оцінять цей десерт по достоїнству.

Опис приготування:

Підготовка: прогріти духовку. Застелити деко папером для випічки.

Начинка: яблука очистити від шкірки, розділити на чотири частини, видалити кісточки, порізати на дрібні шматочки і укласти в чашку. Додати волоські горіхи, цукор з корицею, яєчний білок, родзинки і цукор, все добре перемішати.

Дріжджове тісто: просіяти борошно в чашку і ретельно змішати з дріжджами. Додати інші інгредієнти для дріжджового тіста і перемішати за допомогою міксера протягом 2-3 хвилин на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості протягом 5 хвилин, до отримання однорідної гладкого тіста. Тісто накрити і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться.

Покласти тісто на посипану борошном поверхню, розкачати в прямокутник (40 х 30 см) і порізати на 12 квадратів (10 х 10 см). Яєчний жовток збити з молоком. Викласти начинку порціями по 1 столовій ложці на половину кожного квадрата. Край кожного квадрата трохи змастити сумішшю з молока і жовтка, іншу половину тіста загорнути так, щоб вийшов трикутник. Добре притиснути кінці кишень. Змастити отримані конвертики залишками суміші з жовтка і молока, посипати меленими волоськими горіхами і викласти на деко. Деко помістити в нижній третині духовки, розігрітій до 200 ° C приблизно на 15 хвилин.

Перенести конвертики на папері для випічки на кухонну решітку.

Глазур: просіяти цукрову пудру, замісити з лимонним соком або молоком до отримання густої глазурі або приготувати за рецептом на упаковці Глазур зі смаком лимона Dr. Oetker. Гарячу випічку відразу покрити глазур'ю і поставити охолоджуватися.


  • Яблука - 200 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам(50 грам для начинки і 50 грам для прикраси)
  • Цукор з корицею Dr.Oetker - 40 грам
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Ізюм - 50 грам
  • Цукор - 100 грам(50 грам для начинки і 50 грам для тіста)
  • Пшеничне борошно - 375 грам
  • Сухі дріжджі Dr.Oetker - 7 грам
  • Ванільний цукор Dr.Oetker - 8 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 200 мілілітрів(1 столова ложка для глазурі)
  • М'яке масло - 50 грам
  • Цукрова пудра зі смаком ванілі Dr.Oetker - 100 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (або Глазур зі смаком лимона Dr. Oetker)
Підготовка: прогріти духовку. Застелити деко папером для випічки.

Начинка: яблука очистити від шкірки, розділити на чотири частини, видалити кісточки, порізати на дрібні шматочки і укласти в чашку. Додати волоські горіхи, цукор з корицею, яєчний білок, родзинки і цукор, все добре перемішати.

Дріжджове тісто: просіяти борошно в чашку і ретельно змішати з дріжджами. Додати інші інгредієнти для дріжджового тіста і перемішати за допомогою міксера протягом 2-3 хвилин на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості протягом 5 хвилин, до отримання однорідної гладкого тіста. Тісто накрити і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться.

Покласти тісто на посипану борошном поверхню, розкачати в прямокутник (40 х 30 см) і порізати на 12 квадратів (10 х 10 см). Яєчний жовток збити з молоком. Викласти начинку порціями по 1 столовій ложці на половину кожного квадрата. Край кожного квадрата трохи змастити сумішшю з молока і жовтка, іншу половину тіста загорнути так, щоб вийшов трикутник. Добре притиснути кінці кишень. Змастити отримані конвертики залишками суміші з жовтка і молока, посипати меленими волоськими горіхами і викласти на деко. Деко помістити в нижній третині духовки, розігрітій до 200 ° C приблизно на 15 хвилин.

Перенести конвертики на папері для випічки на кухонну решітку.

Глазур: просіяти цукрову пудру, замісити з лимонним соком або молоком до отримання густої глазурі або приготувати за рецептом на упаковці Глазур зі смаком лимона Dr. Oetker. Гарячу випічку відразу покрити глазур'ю і поставити охолоджуватися.

Схожі рецепти