Конвертики з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Приємно зробити на вечерю своїй родині хороший завершальний елемент до основних страв у вигляді десерту. Всі збираються після важкого трудового дня за столом, а там - ароматна солодка випічка!
Для таких випадків я зберігаю у себе в морозильній камері готове тісто. Досить взяти будь-яку начинку у вигляді джему або фруктів, загорніть їх. Цей варіант, як приготувати конвертики з яблуками, досить простий і напевно вам сподобається. Все елементарно. Також я додала груші. Спробуйте і інші фрукти або сухофрукти!
- Яблуко - 3 штуки
- Груша - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Листкове тісто - 600 грам
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - За смаком
- Морозиво пломбір - За смаком
Яблуко і груші добре помийте. Наріжте їх на дрібні шматочки, змішайте з цукром і корицею. Трохи дайте настоятися фруктам.
Тісто заздалегідь розморозити. Розкачайте його і наріжте прямокутниками. Яйця збийте віночком в мисці.
Кожен прямокутник змастіть яйцем, зверху викладіть фрукти. Сік залиште в мисці.
Кути конвертиків склейте, затисніть їх, щоб не було ніяких отворів.
Покладіть конвертики на деко, змастіть їх яйцем. Поставте їх у духовку, і нехай випікаються при 180 градусах протягом 25 хвилин.
Подавайте випічку разом з морозивом, полив соком. Приємною дегустації!