Листкові конвертики з яблуками, грушами і брусницею
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте спекти до чаю смачні фруктові конвертики. Такий рецепт вас цілком виручить, коли ось-ось прибудуть гості. Смачно і швидко!
Скажу відверто, начинка виходить дуже смачною і соковите, її складно не з'їсти під час приготування слоек. За рахунок того, що начинка готується окремо, при випічці вона не випливає. Такі слоечки смачні як в теплом, так і в холодному вигляді!
- Тісто листкове - 500 грам
- Яблуко - 400 грам
- Груші - 200 грам
- Брусниця - 1 склянок
- Цукор - 150 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Жовток яєчний - 1 штук
Для приготування начинки наріжте кубиками яблука і груші.
На сковороді розтопіть вершкове масло і додайте цукор. Доведіть суміш до однорідності.
Додайте нарізані фрукти. Гасіть протягом 5 хвилин.
Додайте ягоди брусниці.
Гасіть до повного випаровування зайвої рідини.
Листкове тісто розрізати на квадратики. На один кут викладіть трохи начинки. Навпаки зробіть невеликі надрізи. Накрийте начинку вільним тестом і защипніть краю.
Змастіть слойки жовтком і посипте цукром. Надішліть в духовку, розігріту до 200 градусів на 25-30 хвилин.
Готові конвертики трохи остудіть.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!