Рецепт Листкові конвертики з яблуками

Рецепт Листкові конвертики з яблуками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
солодкі, ароматні і дуже смачні листкові конвертики з яблуками стануть улюбленим десертом вашої родини. Адже складнощів в приготуванні немає, все готується швидко і легко, а конвертики виходять завжди.

опис приготування:

Листкові конвертики з яблуками — улюблені ласощі мого дитинства. мама знала, що я їх люблю найбільше і намагалася готувати їх частіше за інших десертів. До речі, це моє перше блюдо, яке я приготував сам, коли був ще дитиною. Рецепт приготування листкових конвертиків дуже простий, ви можете навіть доручити приготувати їх своїм дітям (не без вашої участі звичайно). Тоді мама готувала сама листкове тісто, це зараз пішов в магазин і купив якийсь треба. І ніяких складнощів, конвертики виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Як приготувати листкові конвертики з яблуками докладно описано в цьому рецепті. Готуйте і радуйте своїх близьких смачною випічкою.

  • Листкове тісто— 400-500 грам
  • яблуко— 3-4 штук
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра— 2-3 Ст. ложок
  • крохмаль— 1 Чайна ложка(по бажанню)
Листкові конвертики з яблуками - фото крок 1 Для приготування листкових конвертиків з яблуками нам необхідні яблука, цукрова пудра(можна замінити цукром), кориця і звичайно ж охолоджене(у мене) листкове тісто. Якщо тісто у вас заморожене, то заздалегідь дістаньте, щоб воно розтануло.

Листкові конвертики з яблуками - фото крок 2 Тісто розкачати в пласт і наріжемо на красиві квадратики, а яблука я нарізав середніми шматочками і видалив серцевину. Нарізані яблука не так сильно пустять сік, хоча можна натерти на тертці або нарізати невеликими кубиками. Можна обваляти шматочки яблук в крохмалі і викладаємо їх на квадратики тіста і посипаємо корицею і трохи пудрою.

Листкові конвертики з яблуками - фото крок 3 А далі складаємо конвертики — збираємо протилежні кінці квадрата і акуратно защипуємо.

Листкові конвертики з яблуками - фото крок 4 Викладаємо конвертики на деко, застелений папером і відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готові і остиглі листкові конвертики посипаємо цукровою пудрою.

Схожі рецепти

Листкові конвертики

Листкові конвертики

випадок,якщо раптом раптово нагрянули гості,іноді виникає питання-що подати до чаю?У цій ситуації швидко і смачно можна приготувати конвертікі.А також,до сніданку на столі вони будуть теж до речі. кількість порцій: 10-14 листкове тісто— 200-250 грам сирна маса з курагою і родзинками— 300-400 гр...

читати далі
Конвертики з яблуками з сирного тесту

Конвертики з яблуками з сирного тесту

Я часто використовую яблука в приготуванні десертів і випічки. Пропоную рецепт чудових конвертиків з яблуками. Спробуйте приготувати: це дуже смачно! опис приготування: Смачна осіння випічка до чаю. Замісити сирне тісто з усіх інгредієнтів, і залиште його на 20 хвилин. Яблука поріжте пластинка...

читати далі
Листкові пиріжки з яблуками з готового тіста

Листкові пиріжки з яблуками з готового тіста

Готове листкове тісто — відмінний варіант для тих, хто не бажає витрачати багато часу на випічку. Вам не доведеться чекати, поки тісто підніметься. Усе, що потрібно — приготувати смачну начинку. опис приготування: На дві упаковки листкового тіста цілком достатньо 2-3 яблук. Ви можете спекти та...

читати далі
Листкові пиріжки з яблуками

Листкові пиріжки з яблуками

Випічка з листкового тіста (якщо, звичайно, купувати його в готовому вигляді в магазині) - це просто казка. Ніяких тобі "; пихтінням" над тестом. розкотив, порізав, начинка - і вуаля! готуємо пиріжки. опис приготування: Як ви вже могли здогадатися, сьогодні я розповім вам, як приготувати листк...

читати далі
Конвертики з лаваша з сиром і помідорами

Конвертики з лаваша з сиром і помідорами

Сьогодні поділюся з вами рецептом відмінною закуски - конвертиків з лаваша з сиром і помідорами. Ця закуска прекрасно вгамує голод, згодиться як для легкого перекусу, так і для ситного обіду. опис приготування: Конвертики з лаваша з сиром і помідорами можна їсти як самостійну закуску, а можна ...

читати далі