Рулет з індички з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Немає ідей для обіду або вечері? Перед вами простий спосіб, як приготувати індичку в духовці. Nežnejšee файл, яке буквально тане в роті, можна подавати до столу з будь-яким гарніром або соусом.
Ця страва чудово підійде як для обіду або вечері, так і для святкового столу. Начинка з меду, майонезу і гірчиці, доповнена горіхами, - це дивно вдале поєднання. М'ясо виходить дуже смачним, ароматним і соковитим. Спробуйте обов'язково повторити рецепт в домашніх умовах!
- Індичка - 500 грам (філе)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Горіхи - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Філе індички вимийте, акуратно розріжте, але не до кінця, розгорніть. Викладіть під харчову плівку і відбийте злегка молоточком.
2. Додати сіль за смаком. У мисочці з'єднайте майонез, мідь, гірчицю.
3. Соусом змастіть філе (частина залиште), додайте часник. Потім подрібніть горіхи і посипте філе (1/3 частина залиште).
4. Акуратно згорніть філе в щільний рулет. Верх змастіть соусом і посипте горішками. Викладіть у жароміцних форму, змащену маслом.
5. Накрийте форму фольгою, відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте хвилин 25, а після зніміть фольгу і доведіть рулет до повної готовності. Перед подачею накрийте форму фольгою і залиште індичку "відпочити" з 15-20 хвилин.