Млинці з яблуками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную на замітку любителям домашньої випічки простий рецепт млинців з яблуками і горіхами. Вони стануть відмінним сніданком для всієї родини і корисним перекусом або десертом для дітей.
В рецепт приготування млинців з яблуками і горіхами можна використовувати арахіс, волоський або лісовий горіх. Яблука краще брати зелені з кислинкою, щоб відтіняти і доповнювати смак солодких млинчиків.
- Борошно - 250 грам
- Молоко - 350 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Яблуко - 3-4 штук
- Горіхи - 50-100 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Шоколад - 50 грам (при бажанні)
1. Тісто робиться цілком звичайне. Яйця збити з дрібкою солі і цукру. Додати молоко і рослинне масло. Ввести просіяне борошна і збити все до однорідності, щоб не було грудочок.
2. Сковорідку добре розігріти і смажити млинці з двох сторін, але не дуже підсмажуючи.
3. Яблука вимити, очистити від шкірки і натерти на тертці. В рецепт приготування млинців з яблуками і горіхами можна також додати трохи соку лимона, якщо яблука занадто солодкі.
4. Горіхи трохи подрібнити в блендері або качалкою. Додати до яблуку. Всипати цукрову пудру. При бажанні в начинку можна також додати чорний шоколад. Доповнити все це можна дрібкою кориці. Ретельно перемішати.
5. Викласти невелика кількість начинку на млинець і акуратно загорнути рулетиком або конвертиком.
6. Щоб зробити їх ще смачнішими, млинці з яблуками і горіхами в домашніх умовах можна відправити на сковороду з вершковим маслом і обсмажити з двох сторін.
7. Перед подачею млинці можна присипати цукровою пудрою, полити шоколадною глазур'ю, топінгом за смаком або доповнити сметаною.