Мафіни з яблуками і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати маффіни з яблуками і горіхами - дуже смачні, в міру вологі, ароматні і соковиті кексики, які відмінно підійдуть до чаювання в будь-який час року.
Мафіни з яблуками і горіхами стануть одними з ваших улюблених завдяки неймовірному аромату і приємною родзинку у вигляді горіхів. Такі маффіни виходять досить вологими всередині завдяки яблукам. До речі, рекомендую брати кисло-солодкі для створення контрасту з солодким тестом. Ви також можете додати в тісто мак, родзинки або курагу за бажанням. Раджу додати кілька пучок кориці, щоб підкреслити смак яблук, вони дуже добре поєднуються один з одним.
- Борошно - 280 грам
- Цукор - 150 грам
- Яблука - 2 штуки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Горіхи волоські - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Вершки - 150 мілілітрів (або молоко)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
1. Приготуйте тісто: просіяне борошно змішайте з цукром, рубаними горіхами, розпушувачем і корицею. Змішайте до однорідної маси.
2. Два яйця злегка збийте вінчиком, додайте до них вершки, рослинна олія (rafinirovannoe) і нарізані невеликими кубиками яблука. Добре перемішайте і змішайте суху і рідку частину тесту.
3. Змішайте до стану грудочок (нЕ розмішуйте повністю). Форму для мафінів вистелити паперовими манжетами і викладіть в кожну клітинку тісто, заповнюючи форму на 3/4 обсягу.
4. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Дайте маффин охолонути, після чого вийміть їх з форми. Смачного!