Мафіни з сиром і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати маффіни з сиром і яблуками, підкаже простий покроковий рецепт. Ви самостійно переконайтеся, наскільки просто приготувати цей десерт. Можна встигнути приготувати вранці до сніданку.
Випічку в такій формі дуже зручно взяти з собою на роботу або пікнік, або дати дитині в школу. Сирно-яблучні маффіни не тільки дуже смачні, а й корисні. Яблука для випічки можна натерти на тертці, тоді тісто буде більш однорідним, або нарізати шматочками (часточками), тоді смак буде більш вираженим. Для начинки можна використовувати інші фрукти і ягоди, все залежить від ваших уподобань. Приступаємо до приготування!
- Сир - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Крохмаль - 100 грам
- Розпушувач - 1 штука
- Яблуко - 4 штуки
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
1. У мисці розтираємо сир, цукор і яйця, можна робити це блендером, виделкою або вінчиком.
2. Масло попередньо виймаємо з холодильника, щоб воно було м'яке (можна використовувати маргарин). Розламуємо його виделкою і додаємо до сиру, яйцям і цукру. Яблука натираємо на тертці і відправляємо до решти інгредієнтів, додаємо борошно, розпушувач і крохмаль. Все ретельно перемішуємо.
3. Тісто розкладаємо по формах. Відправляємо їх в розігрітий до 180 градусів духовку на п'ятнадцять-двадцять хвилин (чекаємо, коли з'явиться золота скоринка) - маффіни готові.
4. Дістаємо їх з духовки, даємо трохи охолонути і пробуємо. Смачного!