Рецепт Мафіни з яблуками фото

Мафіни з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Фрукти, Яблука
Пісні страви
На святковий стіл, Новий рік
Випічка, Маффіни

Зустрічати друзів в аеропорт їжджу не з квітами, а з мафінів. М'які, повітряні, наповнені яблучним смаком та ароматом. З чашкою кави або чаю вони просто тануть у роті і відразу піднімають настрій!

Замість невеликого подаруночка можна вручити коробочку з смачними мафінів. Їх можна викласти в яскраві манжети і перев'язати бантом, тоді картинка буде повною. Мафіни з яблуками готуються дуже просто. Головне - мати формочки і манжетікі. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде 10-12 маффинов.

Як приготувати маффіни з яблуками?

1. У великій мисці змішайте сухі інгредієнти - борошно, цукор, розпушувач, сіль і корицю.

2. В іншій мисці збийте вінчиком або міксером до білої піни яйця з рослинним маслом.

3. Яблука промийте, очистіть від шкірки і виберіть серцевину. Наріжте дрібними кубиками і змішайте і додайте в тісто. Перемішайте.

4. Змішайте суху і рідку маси до однорідної.

5. Підготуйте формочки для випічки маффінів. Вкладіть в них манжетікі. Якщо ви манжетікі НЕ іспользутся, то ретельно змастіть форму для випічки маффінів вершковим маслом.

6. Випікайте маффіни з яблуками в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно півгодини - 40 хвилин до золотистого кольору і твердості.

Готові маффіни можна посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю, приготовленої з цукрової пудри і лимонного соку.

Смачного!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
Замість невеликого подаруночка можна вручити коробочку з смачними мафінів. Їх можна викласти в яскраві манжети і перев'язати бантом, тоді картинка буде повною. Мафіни з яблуками готуються дуже просто. Головне - мати формочки і манжетікі. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде 10-12 маффинов.

Як приготувати маффіни з яблуками?

1. У великій мисці змішайте сухі інгредієнти - борошно, цукор, розпушувач, сіль і корицю.

2. В іншій мисці збийте вінчиком або міксером до білої піни яйця з рослинним маслом.

3. Яблука промийте, очистіть від шкірки і виберіть серцевину. Наріжте дрібними кубиками і змішайте і додайте в тісто. Перемішайте.

4. Змішайте суху і рідку маси до однорідної.

5. Підготуйте формочки для випічки маффінів. Вкладіть в них манжетікі. Якщо ви манжетікі НЕ іспользутся, то ретельно змастіть форму для випічки маффінів вершковим маслом.

6. Випікайте маффіни з яблуками в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно півгодини - 40 хвилин до золотистого кольору і твердості.

Готові маффіни можна посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю, приготовленої з цукрової пудри і лимонного соку.

Смачного!

Схожі рецепти