Англійські мафіни
(покроковий рецепт з фото)
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати англійські маффіни - швидкі в приготуванні булочки на сковороді, які відмінно підходять для основи бутербродів або десертів на сніданок. Обов'язково спробуйте!
Ці мафіни самі по собі несолодкі. Їх подають теплими на сніданок з вершковим маслом або джемом. Якщо маффіни охололи, їх можна підсмажити в тостері. Вони використовуються як основа для різних бутербродів, в тому числі і для королівського яйця, яйця «Бенедикт» і «Флорентійського яйця». Готувати англійські маффіни дуже легко і швидко, можна залишити їх на цілий день, трохи підігріваючи перед подачею.
- Борошно - 450 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 25 грам
- Вода - 300 мілілітрів
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. У борошно додайте сіль, перемішайте. Додайте дріжджі (у мене їх не потрібно попередньо замочувати), трохи води, розтоплене вершкове масло і воду, що залишилася.
3. Замісити тісто, вимісити приблизно 5 хвилин. Покладіть його в миску і накрийте плівкою на годину (в теплому місці), щоб тісто подвоїлося в обсязі.
4. Готове тісто поділіть на невеликі шматочки, сформуйте кульки, обмокніте їх в кукурудзяній крупі.
5. Складіть кульки на деко, накрийте їх вологим рушником на 20 хвилин.
6. Смажте маффіни на сковороді на невеликому вогні, постійно перевертаючи, щоб вони стали золотистими. Смажити їх необхідно приблизно 10-12 хвилин.
7. Смачного!