Рецепт Англійські мафіни фото

Англійські мафіни
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На полуденок, На сніданок
Випічка, Маффіни

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати англійські маффіни - швидкі в приготуванні булочки на сковороді, які відмінно підходять для основи бутербродів або десертів на сніданок. Обов'язково спробуйте!

Ці мафіни самі по собі несолодкі. Їх подають теплими на сніданок з вершковим маслом або джемом. Якщо маффіни охололи, їх можна підсмажити в тостері. Вони використовуються як основа для різних бутербродів, в тому числі і для королівського яйця, яйця «Бенедикт» і «Флорентійського яйця». Готувати англійські маффіни дуже легко і швидко, можна залишити їх на цілий день, трохи підігріваючи перед подачею.

  • Борошно - 450 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
англійські мафіни - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
англійські мафіни - фото крок 2
2. У борошно додайте сіль, перемішайте. Додайте дріжджі (у мене їх не потрібно попередньо замочувати), трохи води, розтоплене вершкове масло і воду, що залишилася.
англійські мафіни - фото крок 3
3. Замісити тісто, вимісити приблизно 5 хвилин. Покладіть його в миску і накрийте плівкою на годину (в теплому місці), щоб тісто подвоїлося в обсязі.
англійські мафіни - фото крок 4
4. Готове тісто поділіть на невеликі шматочки, сформуйте кульки, обмокніте їх в кукурудзяній крупі.
англійські мафіни - фото крок 5
5. Складіть кульки на деко, накрийте їх вологим рушником на 20 хвилин.
англійські мафіни - фото крок 6
6. Смажте маффіни на сковороді на невеликому вогні, постійно перевертаючи, щоб вони стали золотистими. Смажити їх необхідно приблизно 10-12 хвилин.
англійські мафіни - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти