Салат з грудки і печериць
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу поділитися рецептом салату з грудки і печериць, який частенько з'являється у мене на столі. Це смачний і ситний салат, а продукти для нього знайдуться на будь-якій кухні.
Рецепт приготування салату з грудки і печериць дуже простий:
1. Курячі грудки зварити в підсоленій воді.
2. Зварити картоплю в мундирі і почистити.
3. Печериці почистити, добре вимити, нарізати пластинками і обсмажити на маслі.
4. Яйця зварити в круту.
5. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Для того, щоб цибуля не підгорів необхідно його посолити.
6. Порізати курку, яйця, листя салату і картопля.
7. Все добре перемішати і заправити майонезом з гірчицею.
8. Посолити і поперчити за смаком.
Салат з грудки і печериць готовий, можна подавати на стіл!
- Картопля - 1-2 штук
- Грудка куряча - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 1 штука (по бажанню)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Листя салату - 8 штук(6 шт. Для прикраси, 2 шт. В сам салат)
1. Курячі грудки зварити в підсоленій воді.
2. Зварити картоплю в мундирі і почистити.
3. Печериці почистити, добре вимити, нарізати пластинками і обсмажити на маслі.
4. Яйця зварити в круту.
5. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Для того, щоб цибуля не підгорів необхідно його посолити.
6. Порізати курку, яйця, листя салату і картопля.
7. Все добре перемішати і заправити майонезом з гірчицею.
8. Посолити і поперчити за смаком.
Салат з грудки і печериць готовий, можна подавати на стіл!