Рецепт Салат з грудки і печериць фото

Салат з грудки і печериць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Пісні страви
На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Сьогодні я хочу поділитися рецептом салату з грудки і печериць, який частенько з'являється у мене на столі. Це смачний і ситний салат, а продукти для нього знайдуться на будь-якій кухні.

Опис приготування:

Рецепт приготування салату з грудки і печериць дуже простий:

1. Курячі грудки зварити в підсоленій воді.

2. Зварити картоплю в мундирі і почистити.

3. Печериці почистити, добре вимити, нарізати пластинками і обсмажити на маслі.

4. Яйця зварити в круту.

5. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Для того, щоб цибуля не підгорів необхідно його посолити.

6. Порізати курку, яйця, листя салату і картопля.

7. Все добре перемішати і заправити майонезом з гірчицею.

8. Посолити і поперчити за смаком.

Салат з грудки і печериць готовий, можна подавати на стіл!


  • Картопля - 1-2 штук
  • Грудка куряча - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука (по бажанню)
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Листя салату - 8 штук(6 шт. Для прикраси, 2 шт. В сам салат)
Рецепт приготування салату з грудки і печериць дуже простий:

1. Курячі грудки зварити в підсоленій воді.

2. Зварити картоплю в мундирі і почистити.

3. Печериці почистити, добре вимити, нарізати пластинками і обсмажити на маслі.

4. Яйця зварити в круту.

5. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Для того, щоб цибуля не підгорів необхідно його посолити.

6. Порізати курку, яйця, листя салату і картопля.

7. Все добре перемішати і заправити майонезом з гірчицею.

8. Посолити і поперчити за смаком.

Салат з грудки і печериць готовий, можна подавати на стіл!

Схожі рецепти