Салат з кабачків і печериць
(покроковий рецепт з фото)
Цей ситний і смачний салат можна приготувати на сніданок, подати в якості перекусу протягом дня або як доповнення до основних страв. Яскравий, легкий і корисний - приємний в усіх відношеннях!
Рецепти теплих салатів, як правило, не включають в себе такі заправки як майонез або сметана. Також не варто використовувати всі, що є в холодильнику. Достатньо буде лише кілька інгредієнтів, як наприклад, в цьому салаті - кабачки, цибулю та печериці. В результаті виходить дуже смачний і смачний салат, який можна подати як закуску або як основне блюдо. Кабачки бажано використовувати молоді, з ніжною шкіркою. Гриби підійдуть будь-які, як свіжі, так і в замороженому вигляді. Приготувати салат з кабачків і печериць буде досить легко і швидко - відмінний варіант для перекусу на швидку руку. Спробуйте!
- Кабачок - 1 штука (невеликий)
- Печериці - 300 грам (у мене заморожені)
- Цибуля - 1 штука
- Салат листовий - За смаком
- Зелень - За смаком (будь-яка сезонна)
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок наріжте кружальцями, потім кожен гурток розріжте ще на 2 або 4 частини, в залежності від розмірів кабачка. Обсмажте на сковороді, періодично помішуючи, до готовності.
Готовий кабачок перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла, а на цю ж сковороду викладіть нарізану пір'ям цибулю. Обсмажте його до м'якості.
Додайте нарізані печериці і обсмажте все разом до готовності.
З'єднайте в салатник кабачки і печериці з цибулею.
Додайте листя салату і будь-яку свіжу сезонну зелень. Додати сіль, можна також додати чорний мелений перець і перемішайте. Салат з кабачків і печериць готовий.
Смачного!