Простий салат з печериць консервованих
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, овочевий салат з печерицями стане відмінною закускою в обід або на вечерю. Салат гарний, яскравий, корисний і смачний. Беріть на замітку!
Приготувати такий салат зможе навіть школяр, настільки все швидко і просто. Звичайний ріпчаста цибуля можна замінити солодким салатним. Для заправки вибирайте будь-яку рослинну олію до душі. Замість кропу можна додати петрушку, Kinzu, будь-який зелений салатний лист. Лимонний сік можна замінити яблучним або винним оцтом.
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці консервовані - 100 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Морква відваріть до готовності. Прохолодний, очистіть, наріжте соломкою і викладіть в салатник.
Огірок помийте, очистіть і також наріжте соломкою.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і тонко наріжте. Якщо цибуля дуже гіркий, то є сенс обдати його окропом. Додайте в салат.
Болгарський перець очистіть, помийте, наріжте соломкою і викладіть в салат.
Консервовані шампіньйони наріжте і додайте в салат.
Зелень помийте, дрібно наріжте, викладіть в салатник.
Заправте салат олією і лимонним соком. Додати сіль, поперчіть за смаком і перемішайте.
Простий салат з печерицями готовий. Подавайте на закуску.