Пиріг з консервованих персиків
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з консервованих персиків найлегше приготувати в мультиварці. Якщо такої техніки у вас немає, то підійде і звичайна духовка. Пиріг виходить дуже ніжним і соковитим, а також ароматним.
Щоб дізнатися, як приготувати пиріг з консервованих персиків, просто прочитайте цей рецепт. Персики можна використовувати як консервовані, так і свіжі. Також можна замінити їх ягодами або ж будь-якими іншими фруктами.
- Кефір - 1 Склянка
- Вершкове масло - 80 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Розпушувач - 12 грам
- Персик консервований - 250 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
Сирі курячі яйця вбийте в миску. Додайте до них цукор, ваніль і трохи солі. Гарненько збийте, поки маса не збільшиться в розмірі і не посвітлішає.
Не перестаючи збивати, введіть в тісто розтоплене вершкове масло, потім кефір і порціями додайте борошно, змішану з розпушувачем.
Змастіть форму для запікання рослинним або вершковим маслом і вилийте в неї тісто. Персики очистіть від шкірки і кісточок, наріжте часточками. Рівномірно викладіть їх на тісто.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і поставте в неї пиріг. Потім випікайте блюдо сорок хвилин, поки пиріг не зарум'яниться.