Рецепт Пиріг з консервованих персиків фото

Пиріг з консервованих персиків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Персик , Кефір
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з консервованих персиків найлегше приготувати в мультиварці. Якщо такої техніки у вас немає, то підійде і звичайна духовка. Пиріг виходить дуже ніжним і соковитим, а також ароматним.

Опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати пиріг з консервованих персиків, просто прочитайте цей рецепт. Персики можна використовувати як консервовані, так і свіжі. Також можна замінити їх ягодами або ж будь-якими іншими фруктами.

  • Кефір - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Розпушувач - 12 грам
  • Персик консервований - 250 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
пиріг з консервованих персиків - фото крок 1
Сирі курячі яйця вбийте в миску. Додайте до них цукор, ваніль і трохи солі. Гарненько збийте, поки маса не збільшиться в розмірі і не посвітлішає.
пиріг з консервованих персиків - фото крок 2
Не перестаючи збивати, введіть в тісто розтоплене вершкове масло, потім кефір і порціями додайте борошно, змішану з розпушувачем.
пиріг з консервованих персиків - фото крок 3
Змастіть форму для запікання рослинним або вершковим маслом і вилийте в неї тісто. Персики очистіть від шкірки і кісточок, наріжте часточками. Рівномірно викладіть їх на тісто.
пиріг з консервованих персиків - фото крок 4
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і поставте в неї пиріг. Потім випікайте блюдо сорок хвилин, поки пиріг не зарум'яниться.

Схожі рецепти