Пиріг з персиків
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з персиків з даного рецептом готується дуже і дуже легко. Особливість пирога полягає в тому, що замість борошна тут використовується мелений мигдаль, це надає пирога особливий смак і запах.
Пиріг з персиків потрібно готувати з стиглих фруктів, тоді він виходить більш соковитим і смачним, м'яким, загалом - таким, яким повинен бути хороший персиковий пиріг. Калорійність пирога значно знижується за рахунок того, що борошно ми замінюємо мигдальної крихтою. Від цього пиріг стає смачнішим, пряним і ароматним. Раджу спробувати приготувати цей пиріг з персиків, обіцяю, ви залишитеся задоволені
- Персики - 3 штуки (стиглі)
- Мускатний горіх - 3/4 чайних ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло кімнатної температури - 6 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Ваніль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Молоко - 1/2 склянки
Мигдаль за допомогою блендера подрібнюємо в пил, перетворюючи його в борошно.
Форму для випікання пирога змащуємо вершковим маслом.
Потім в чашку додаємо цукор.
До цукру додаємо яйце, молоко, і вершкове масло. Збиваємо! Потім всипаємо миндальную борошно, соду, розпушувач, сіль і ще раз збиваємо до однорідного тесту.
Додаємо мускатний горіх і дві ложки цукру в миску до персиків, які нарізаємо дрібними кубиками.
Все тісто викладаємо у форму для випікання, рівномірно розподіляючи.
Потім зверху викладаємо персики, намагаючись акуратно вдавлювати їх в тісто. Потім відправляємо пиріг з персиків випікатися в попередньо розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 45-55 хвилин.
Готовий пиріг дістаємо з духовки, даємо йому трохи охолонути, потім дістаємо з форми, нарізаємо і подаємо до столу. Смачного!