Рецепт Пиріг з персиків фото

Пиріг з персиків
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Фрукти, Персик
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Пироги

Пиріг з персиків з даного рецептом готується дуже і дуже легко. Особливість пирога полягає в тому, що замість борошна тут використовується мелений мигдаль, це надає пирога особливий смак і запах.

Пиріг з персиків потрібно готувати з стиглих фруктів, тоді він виходить більш соковитим і смачним, м'яким, загалом - таким, яким повинен бути хороший персиковий пиріг. Калорійність пирога значно знижується за рахунок того, що борошно ми замінюємо мигдальної крихтою. Від цього пиріг стає смачнішим, пряним і ароматним. Раджу спробувати приготувати цей пиріг з персиків, обіцяю, ви залишитеся задоволені

  • Персики - 3 штуки (стиглі)
  • Мускатний горіх - 3/4 чайних ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло кімнатної температури - 6 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Ваніль - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Молоко - 1/2 склянки
пиріг з персиків - фото крок 1
Мигдаль за допомогою блендера подрібнюємо в пил, перетворюючи його в борошно.
пиріг з персиків - фото крок 2
Форму для випікання пирога змащуємо вершковим маслом.
пиріг з персиків - фото крок 3
Потім в чашку додаємо цукор.
пиріг з персиків - фото крок 4
До цукру додаємо яйце, молоко, і вершкове масло. Збиваємо! Потім всипаємо миндальную борошно, соду, розпушувач, сіль і ще раз збиваємо до однорідного тесту.
пиріг з персиків - фото крок 5
Додаємо мускатний горіх і дві ложки цукру в миску до персиків, які нарізаємо дрібними кубиками.
пиріг з персиків - фото крок 6
Все тісто викладаємо у форму для випікання, рівномірно розподіляючи.
пиріг з персиків - фото крок 7
Потім зверху викладаємо персики, намагаючись акуратно вдавлювати їх в тісто. Потім відправляємо пиріг з персиків випікатися в попередньо розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 45-55 хвилин.
пиріг з персиків - фото крок 8
Готовий пиріг дістаємо з духовки, даємо йому трохи охолонути, потім дістаємо з форми, нарізаємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти