Борщ в консервованих
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт борщу на тушонку. Вперше рецепт відкрила для себе в поході. Борщ вийшов дуже наваристим і смачним. Неодноразово пробувала готувати його будинку, домашні теж в захваті, спробуйте.
Дивіться, як приготувати борщ на тушонку. Можна використовувати будь-які приправи, які ви любите. Це може бути коріандр, червоний мелений перець і т.Д. Замість кетчупу можна використовувати томатну пасту, але з кетчупом виходить якось смачніше, на мій погляд. Також в борщ можна додати кілька пропущених через прес зубчиків часнику, він додасть аромат. Подавайте борщ на тушонку гарячим до столу, розлив по тарілках і додавши сметани. Смачного!
- Консервований - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Капуста - 150 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Петрушка - 1/3 пучка
- Кріп - 1/3 пучка
- Чорний перець горошком - 1 щіпка
1. Капусту промийте. Зніміть верхні листи з качана, вони не знадобляться. Іншу частину наріжте дрібною соломкою. У каструлю налийте води, поставте на великий вогонь. Додайте капусту в воду.
2. Тушонку додайте у воду до капусти. Якщо в тушонці є великі шматки м'яса, попередньо пам'ятаєте їх виделкою.
3. Картопля промийте під проточною водою, очистіть від шкірки і поріжте невеликими шматочками, як на звичайний суп. Також надішліть варитися в бульйон.
4. Ріпчасту цибулю необхідно очистити від лушпиння і порізати невеликими кубиками. Морква також промийте, очистіть і потріть на крупній тертці, або поріжте дрібними кубиками. На розігріту сковороду з рослинним маслом додайте цибулю і моркву. Обсмажуйте 5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Додайте кетчуп, все добре перемішайте.
4. Вміст сковороди акуратно додайте варитися в воду. Засипте нарізану кріп і петрушку. Посоліть і додайте запашний перець горошком. Варіть все разом ще 15 хвилин на повільному вогні. Зніміть каструлю з вогню, розлийте суп по тарілках, додавши сметани. Смачного!