Салат з фенхеля, апельсина і буряка
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати салат як в дорогому європейському ресторані? Тоді приберіть подалі ковбасу, соління і покупної майонез. Також забудьте про звичну нарізці. А тепер прочитайте рецепт і приступайте!
У страві гратимемо смаками і текстурами. Все це з'єднаємо, і вийде щось дуже незвичайне і запам'ятовується. А поки вам варто прочитати про те, як приготувати салат з фенхелю, апельсина і буряка. Легкий, яскравий, соковитий і свіжий. Він прикрасить романтичний вечір або стане незвичайним перекусом на обід.
- Буряк жовта - 2 штуки
- Апельсин - 2 штуки
- Фенхель - 1 штука
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Fistashki - 75 грам
- Latuk - 200 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Апельсиновий сік - 2 Ст. Ложки
- М'ята, листочки - 4 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Червоний ріпчаста цибуля - 1 штука
- Винний червоний оцет - 2 Ст. Ложки
1. Заздалегідь буряк запікайте в духовці близько 45 хвилин до готовності в фользі. Потім її остудіть, почистіть і наріжте великими пластинками.
2. Апельсин почистіть і наріжте кружальцями.
3. А фенхель тонко наріжте.
4. Зробіть заправку, змішавши дрібно нашатковану м'яту, гірчицю, сіль, олія, перець, сік лимона і апельсина.
5. Лук наріжте кільцями і перемішайте з оцтом. Залиште його маринуватися на 15 хвилин.
6. Зберіть салат відразу по порціях. Викладіть всі інгредієнти гіркою, Narva latuk, а зверху полийте салат заправкою і посипте горіхами. Смачного!