Рецепт Салат з фенхеля, апельсина і буряка фото

Салат з фенхеля, апельсина і буряка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Буряк, Овочі, Фрукти, Зелень, Апельсин, Фенхель
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На святковий стіл
Салати

Хочете приготувати салат як в дорогому європейському ресторані? Тоді приберіть подалі ковбасу, соління і покупної майонез. Також забудьте про звичну нарізці. А тепер прочитайте рецепт і приступайте!

У страві гратимемо смаками і текстурами. Все це з'єднаємо, і вийде щось дуже незвичайне і запам'ятовується. А поки вам варто прочитати про те, як приготувати салат з фенхелю, апельсина і буряка. Легкий, яскравий, соковитий і свіжий. Він прикрасить романтичний вечір або стане незвичайним перекусом на обід.

  • Буряк жовта - 2 штуки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Фенхель - 1 штука
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Fistashki - 75 грам
  • Latuk - 200 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Апельсиновий сік - 2 Ст. Ложки
  • М'ята, листочки - 4 штуки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Червоний ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Винний червоний оцет - 2 Ст. Ложки
салат з фенхеля, апельсина і буряка - фото крок 1
1. Заздалегідь буряк запікайте в духовці близько 45 хвилин до готовності в фользі. Потім її остудіть, почистіть і наріжте великими пластинками.
салат з фенхеля, апельсина і буряка - фото крок 2
2. Апельсин почистіть і наріжте кружальцями.
салат з фенхеля, апельсина і буряка - фото крок 3
3. А фенхель тонко наріжте.
салат з фенхеля, апельсина і буряка - фото крок 4
4. Зробіть заправку, змішавши дрібно нашатковану м'яту, гірчицю, сіль, олія, перець, сік лимона і апельсина.
салат з фенхеля, апельсина і буряка - фото крок 5
5. Лук наріжте кільцями і перемішайте з оцтом. Залиште його маринуватися на 15 хвилин.
салат з фенхеля, апельсина і буряка - фото крок 6
6. Зберіть салат відразу по порціях. Викладіть всі інгредієнти гіркою, Narva latuk, а зверху полийте салат заправкою і посипте горіхами. Смачного!

Схожі рецепти