Салат з фенхеля і апельсина з заправкою з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дуже смачний салат з незвичайною заправкою, який прекрасно підійде для пісного і веганскої харчування. Дуже просто готується. Поєднання фенхеля з апельсином - для справжніх гурманів.
Фенхель у господинь не користується великою популярністю, але я дуже рекомендую його купити і приготувати цей салат. Що стосується решти інгредієнтів, то апельсин цілком можна замінити грейпфрутом, а також додати якісь свої улюблені овочі.
- Фенхель - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Перецьь чилі - 1/2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Braai - 4 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Авокадо - 1/2 штуки (заправка)
- Часник - 1 зубчик (заправка)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (заправка)
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка (заправка)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Авокадо наріжте кубиком і покладіть в чашу блендера.
2. Додайте інші інгредієнти для заправки, посоліть і пюріруйте до однорідного стану.
3. Філер апельсин. Сік збережіть.
4. Фенхель наріжте скибочками.
5. Обсмажте до м'якості з оливковою олією. Влийте сік, тушкуйте все разом.
6. Солодкий перець наріжте соломкою, гострий - кільцями.
7. Змішайте обсмажену фенхель, перці і нарізану кинзу.
8. Полийте салат заправкою.
9. Смачного!