Салат з фенхеля з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Салат з фенхеля з яблуками має безліч вітамінів. Смак у нього освіжаючий, завдяки м'яті та лимону. Спробуйте.
У багатьох народів фенхель вважався символом перемоги, мабуть тому, що фенхель прекрасно перемагає будь застуда, зміцнює імунітет. Яблука надають салату солодкість, я навіть не завжди додаю сіль і перець в цей салат з фенхелю і яблук, щоб зберегти його натуральний смак. Салат добре є перед їжею, він сприяє апетиту. Приділіть 15 хвилин вашого часу для здоров'я.
- Цибулина фенхеля - 1 штука
- Яблука - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Листя м'яти - 8-10 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Помийте фенхель, яблука і м'яту.
Ображати все хвостики у цибулини фенхеля. І дрібно нарубати його.
Яблука підуть в салат прямо з шкіркою. Розріжте їх на половинки і наріжте соломкою, дивіться, щоб не попалися серединки в салат.
Нарубаєте листя м'яти. Змішайте всі інгредієнти. Полийте їх свіжовичавленим лимонним соком, оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком. Подавайте до столу, прикрасивши м'ятою.