Салат з фенхеля
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, корисний і дійсно смачний, але при цьому неймовірно простий у приготуванні салат з фенхелю в домашніх умовах пропоную вам взяти на замітку вже зараз. Не пошкодуєте!
Цей приголомшливий варіант, як приготувати салат з фенхелю, особливо доведеться тим, хто стежить за своєю фігурою і рахує кожну калорію. При бажанні кількість масла в заправці можна зменшити, замінивши його соком лимона. Крім яблука відмінно підійде сюди також апельсин (як м'якоть, так і цедра). Це додасть більш інтенсивний аромат заправці.
- Кучерява капуста - 1 пучок
- Фенхель - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Горіхи - 150 грам
- Пармезан - 50 грам
- Шалот - 1 штука
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Яблучний оцет - 3 чайних ложки
- Кунжутну олію - 0.5 чайних ложки (по бажанню)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Щоб повторити цей простий рецепт салату з фенхеля на своїй кухні, вам потрібно всього три основних інгредієнта.
2. Вимийте і подрібніть кучеряву капусту.
3. Яблуко вимийте, обсушити трохи і гострим ножем наріжте тонкими скибочками.
4. Подрібніть фенхель.
5. На сухій сковороді підсушіть трохи горішки. Всі інгредієнти з'єднайте в глибокому салатнику. Додайте горішки. Натріть на дрібній тертці трохи сиру.
6. Для приготування заправки з'єднайте оливкова і кунжутне масло, додайте трохи яблучного оцту.
7. Подрібніть шалот, додайте його в заправку. Посоліть і поперчіть за смаком. При бажанні в рецепті приготування салату з фенхеля можна використовувати найрізноманітніші сушені трави і спеції.
8. От і все, наш салат з фенхелю в домашніх умовах готовий. Залишилося тільки влити до нього заправку і все акуратно перемішати. Смачного!