Салат з фенхеля з петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вишуканого салату з солодкого кропу, фенхеля, для справжніх гурманів зі Старої Англії.
Як правило, фенхель є приправою для інших овочевих і м'ясних страв. Даний рецепт пропонує вашій увазі вишуканий і корисний фенхель в якості основного інгредієнта пікантного весняного салату.
- Кореневища фенхеля - 1/2 штуки
- Листя петрушки - 2 склянки
- Bostonskogo салат - 8 склянок
- Лимонного соку - 2 Ст. Ложки
- Рідкого меду - 2 Ст. Ложки
- Солі - 1/4 чайних ложки
- Чорного перцю - 1/8 чайних ложки
- Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
- Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
1. Помити, перебрати і подрібнити петрушку, видаливши черешки; листя салату порвати руками на дрібні шматочки.
2. Розрізати корінь фенхелю навпіл і нарізати дуже тонкими скибочками кухонним ножем або спеціальним слайсера.
3. Змішати лимонний сік, мідь, сіль, перець, і коли сіль розчиниться, додати оливкова і звичайне рослинне масло.
4. Скласти зелень і подрібнений корінь фенхелю у велику чашу, залити свіжоприготованою заправкою для салату і обережно перемішати, не мнучи зелень. Салат потрібно подавати до столу відразу після приготування.