Рецепт Салат з фенхеля з петрушкою фото

Салат з фенхеля з петрушкою
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Зелень , Петрушка , Фенхель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування вишуканого салату з солодкого кропу, фенхеля, для справжніх гурманів зі Старої Англії.

Опис приготування:

Як правило, фенхель є приправою для інших овочевих і м'ясних страв. Даний рецепт пропонує вашій увазі вишуканий і корисний фенхель в якості основного інгредієнта пікантного весняного салату.

  • Кореневища фенхеля - 1/2 штуки
  • Листя петрушки - 2 склянки
  • Bostonskogo салат - 8 склянок
  • Лимонного соку - 2 Ст. Ложки
  • Рідкого меду - 2 Ст. Ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Чорного перцю - 1/8 чайних ложки
  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
салат з фенхеля з петрушкою - фото крок 1
1. Помити, перебрати і подрібнити петрушку, видаливши черешки; листя салату порвати руками на дрібні шматочки.
салат з фенхеля з петрушкою - фото крок 2
2. Розрізати корінь фенхелю навпіл і нарізати дуже тонкими скибочками кухонним ножем або спеціальним слайсера.
салат з фенхеля з петрушкою - фото крок 3
3. Змішати лимонний сік, мідь, сіль, перець, і коли сіль розчиниться, додати оливкова і звичайне рослинне масло.
салат з фенхеля з петрушкою - фото крок 4
4. Скласти зелень і подрібнений корінь фенхелю у велику чашу, залити свіжоприготованою заправкою для салату і обережно перемішати, не мнучи зелень. Салат потрібно подавати до столу відразу після приготування.

Схожі рецепти