Салат з червоною рибою «Норвезька»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дивовижний салат з червоною рибою "норвезька" в домашніх умовах, гідний ресторанного меню. Легкий, апетитний і дуже простий у приготуванні.
1. Салати, які є під рукою, вимити і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
2. Вимити і очистити від кісточки авокадо. Нарізати невеликими кубиками і викласти в миску. Підсолити трохи за смаком і побризкати соком лимона.
3. Нарізати невеликими шматочками слабосоленую сьомгу. В рецепт приготування салату з червоною рибою "норвезька" можна також використовувати форель або будь-яку іншу рибку, яка є вдома.
4. Вимити і обсушити помідори черрі, нарізати навпіл.
5. Подрібнити такими ж кубиками моцарелу. Можна взяти і будь-який інший сир за смаком.
6. Для приготування заправки необхідно з'єднати оливкову олію з соком лимона і бальзамічним оцтом. Можна додати дрібку перцю або кунжуту, наприклад.
7. Викласти на дно тарілки для подачі кілька видів салату, а потім інші інгредієнти.
8. Полити зверху заправкою і салат з червоною рибою "норвезька" в домашніх умовах готовий до подачі.
Без зайвого клопоту дивовижне блюдо на вашому столі.
Доповнити
- Мікс-салат - За смаком (айсберг, рукола і т.Д.)
- Авокадо - 1 штука
- Помідори черрі - 100 грам
- Слабосолона сьомга - 200 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
2. Вимити і очистити від кісточки авокадо. Нарізати невеликими кубиками і викласти в миску. Підсолити трохи за смаком і побризкати соком лимона.
3. Нарізати невеликими шматочками слабосоленую сьомгу. В рецепт приготування салату з червоною рибою "норвезька" можна також використовувати форель або будь-яку іншу рибку, яка є вдома.
4. Вимити і обсушити помідори черрі, нарізати навпіл.
5. Подрібнити такими ж кубиками моцарелу. Можна взяти і будь-який інший сир за смаком.
6. Для приготування заправки необхідно з'єднати оливкову олію з соком лимона і бальзамічним оцтом. Можна додати дрібку перцю або кунжуту, наприклад.
7. Викласти на дно тарілки для подачі кілька видів салату, а потім інші інгредієнти.
8. Полити зверху заправкою і салат з червоною рибою "норвезька" в домашніх умовах готовий до подачі.
Без зайвого клопоту дивовижне блюдо на вашому столі.
Доповнити