Рецепт Салат з червоною рибою «Норвезька» фото

Салат з червоною рибою «Норвезька»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Червона риба
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Пропоную вашій увазі дивовижний салат з червоною рибою"Норвезька" в домашніх умовах, гідний ресторанного меню. Легкий, апетитний і дуже простий у приготуванні.

Опис приготування:

1. Салати, які є під рукою, вимити і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

2. Вимити і очистити від кісточки авокадо. Нарізати невеликими кубиками і викласти в миску. Підсолити трохи за смаком і побризкати соком лимона.

3. Нарізати невеликими шматочками слабосоленую сьомгу. В рецепт приготування салату з червоною рибою"Норвезька" можна також використовувати форель або будь-яку іншу рибку, яка є вдома.

4. Вимити і обсушити помідори черрі, нарізати навпіл.

5. Подрібнити такими ж кубиками моцарелу. Можна взяти і будь-який інший сир за смаком.

6. Для приготування заправки необхідно з'єднати оливкову олію з соком лимона і бальзамічним оцтом. Можна додати дрібку перцю або кунжуту, наприклад.

7. Викласти на дно тарілки для подачі кілька видів салату, а потім інші інгредієнти.

8. Полити зверху заправкою і салат з червоною рибою"Норвезька" в домашніх умовах готовий до подачі.

Без зайвого клопоту дивовижне блюдо на вашому столі.

Доповнити


  • Мікс-салат - За смаком (айсберг, рукола і т.Д.)
  • Авокадо - 1 штука
  • Помідори черрі - 100 грам
  • Слабосолона сьомга - 200 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 3 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
1. Салати, які є під рукою, вимити і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

2. Вимити і очистити від кісточки авокадо. Нарізати невеликими кубиками і викласти в миску. Підсолити трохи за смаком і побризкати соком лимона.

3. Нарізати невеликими шматочками слабосоленую сьомгу. В рецепт приготування салату з червоною рибою"Норвезька" можна також використовувати форель або будь-яку іншу рибку, яка є вдома.

4. Вимити і обсушити помідори черрі, нарізати навпіл.

5. Подрібнити такими ж кубиками моцарелу. Можна взяти і будь-який інший сир за смаком.

6. Для приготування заправки необхідно з'єднати оливкову олію з соком лимона і бальзамічним оцтом. Можна додати дрібку перцю або кунжуту, наприклад.

7. Викласти на дно тарілки для подачі кілька видів салату, а потім інші інгредієнти.

8. Полити зверху заправкою і салат з червоною рибою"Норвезька" в домашніх умовах готовий до подачі.

Без зайвого клопоту дивовижне блюдо на вашому столі.

Доповнити

Схожі рецепти