Салат «Норвезька»
(покроковий рецепт з фото)
Так як в Норвегії не жарко, то їжа у них завжди ситна, калорійна, щоб зарядитися енергією в холодну пору року. Рекомендую рецепт салату "норвезького", він і в наших широтах припаде до смаку!
У Норвегії готують такий салат не тільки з оселедцем, але і з червоною рибою або навіть шпротами. Щоб приготувати салат "норвезький", знадобиться норвезький оселедець в олії без добавок. Непогано було б заправити салат гірчичним маслом, але, якщо такого немає, звичайне рослинне масло теж підходить. Яйця обов'язково зваріть всмятку, а не круто. Каперси ви можете замінити на маленькі мариновані огірочки.
Читайте далі, як приготувати салат "норвезький" .
- Філе оселедця - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Каперсами - За смаком
- Стебло цибулі-порею - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Сік лимона - 0, 5 штуки
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Відваріть картоплю, потім обсмажте її. Різати краще кільцями, але якщо картопля велика, то скибочками. Яйця відварити всмятку.
Крупно поріжте помідори, авокадо і оселедець.
Викладіть в салатницю всі інгредієнти, розрізавши яйця навпіл. Посоліть і поперчіть за смаком.
Готовий салат посипте нарізаною цибулею-пореєм, збризніть рослинним маслом - і можете подавати.
Смачного!
Смачного!