Рецепт Салат «Норвезька» фото

Салат «Норвезька»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Норвезька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Яйця , Оселедець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Так як в Норвегії не жарко, то їжа у них завжди ситна, калорійна, щоб зарядитися енергією в холодну пору року. Рекомендую рецепт салату"Норвезького" , він і в наших широтах припаде до смаку!


Опис приготування:

У Норвегії готують такий салат не тільки з оселедцем, але і з червоною рибою або навіть шпротами. Щоб приготувати салат"Норвезький" , знадобиться норвезький оселедець в олії без добавок. Непогано було б заправити салат гірчичним маслом, але, якщо такого немає, звичайне рослинне масло теж підходить. Яйця обов'язково зваріть всмятку, а не круто. Каперси ви можете замінити на маленькі мариновані огірочки.

Читайте далі, як приготувати салат"Норвезький" .

  • Філе оселедця - 3 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Каперсами - За смаком
  • Стебло цибулі-порею - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Сік лимона - 0, 5 штуки
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат
Відваріть картоплю, потім обсмажте її. Різати краще кільцями, але якщо картопля велика, то скибочками. Яйця відварити всмятку.
салат
Крупно поріжте помідори, авокадо і оселедець.
салат
Викладіть в салатницю всі інгредієнти, розрізавши яйця навпіл. Посоліть і поперчіть за смаком.
салат
Готовий салат посипте нарізаною цибулею-пореєм, збризніть рослинним маслом - і можете подавати.
Смачного!

Схожі рецепти