Рецепт Салат з червоної квасолі фото

Салат з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Салат з червоної квасолі відмінно підходить для тих горезвісних випадків, коли до вас несподівано нагрянули гості. Салат готується за дві секунди, виходить ситним і дуже смачним.

Опис приготування:

Цей тривіальний салат з червоної квасолі - блюдо холостяцьке, або студентське, як хочете. Готується з консервованих продуктів, які завжди можуть бути під рукою, буквально за 10 хвилин - оптимальний варіант для тих випадків, коли займатися цим у вас немає часу, бажання або сил. Просто, швидко і ситно - такі рецепти хоч і не надто вишукані, але теж мають право на існування. Смачного!

  • Червона квасоля (консервована - 200 грам
  • Печериці консервовані - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Майонез - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - - За смаком
салат з червоної квасолі - фото крок 1
Спочатку беремося за цибулю - нарізаємо його півкільцями і обсмажуємо на сковороді до золотистої.
салат з червоної квасолі - фото крок 2
У салатну посуд викладаємо нашу консервовану червону квасолю (без водички).
салат з червоної квасолі - фото крок 3
В той же посуд додаємо смажену цибулю і консервовані печериці. Печериці краще додавати нарізаними, тому якщо у вас банку цілих печериць - наріжте на плоскі шматочки.
салат з червоної квасолі - фото крок 4
Солимо, перчимо і перемішуємо з майонезом.
салат з червоної квасолі - фото крок 5
Залишається тільки прикрасити тарілку з салатом свіжою зеленню і подати на стіл. Смачного!

Схожі рецепти