Салат з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Салат з червоної квасолі відмінно підходить для тих горезвісних випадків, коли до вас несподівано нагрянули гості. Салат готується за дві секунди, виходить ситним і дуже смачним.
Цей тривіальний салат з червоної квасолі - блюдо холостяцьке, або студентське, як хочете. Готується з консервованих продуктів, які завжди можуть бути під рукою, буквально за 10 хвилин - оптимальний варіант для тих випадків, коли займатися цим у вас немає часу, бажання або сил. Просто, швидко і ситно - такі рецепти хоч і не надто вишукані, але теж мають право на існування. Смачного!
- Червона квасоля (консервована - 200 грам
- Печериці консервовані - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - - За смаком
Спочатку беремося за цибулю - нарізаємо його півкільцями і обсмажуємо на сковороді до золотистої.
У салатну посуд викладаємо нашу консервовану червону квасолю (без водички).
В той же посуд додаємо смажену цибулю і консервовані печериці. Печериці краще додавати нарізаними, тому якщо у вас банку цілих печериць - наріжте на плоскі шматочки.
Солимо, перчимо і перемішуємо з майонезом.
Залишається тільки прикрасити тарілку з салатом свіжою зеленню і подати на стіл. Смачного!