Рецепт Салат з бужениною фото

Салат з бужениною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
Святковий обід
Салати

Цей простий рецепт салату з бужениною сподобається всім любителям нових свіжих салатів, які не вимагають тривалої підготовки, і виходять дуже пікантними і оригінальними. Пробуємо?

Цей рецепт приготування салату з бужениною мені подобається тим, що при мінімумі зусиль, і при дешевизні всіх інгредієнтів, результат просто-таки перевершує всі очікування завдяки фірмовому соусу свого ж приготування.

Отже, як зробити салат з бужениною:

1. Цибуля, огірок, помідор і яблуко моєму, чистим, і нарізаємо. Цибуля і помідор найкраще нарізати півкільцями, а огірок з яблуком - брусочками.

2. Буженину теж нарізаємо брусочками, і додаємо до суміші нарізаних овочів.

3. Тепер - найцікавіше, - приготування соусу! Для цього в окремому посуді змішуємо масло з гірчицею, медом і сіллю. Добре б ще додати сік лимона або яблука, якщо є в господарстві.

4. Часник тиснемо через прес і додаємо до соусу.

5. Перемішуємо, і вливаємо соус до салату.

Готово! Такий простий рецепт салату з бужениною хороший своєю демісезонні, - огірок можна замінити маринованим або солоним, а яблуко в холодну пору року без проблем замінюється лимонними або апельсиновими часточками, адже головна функція яблука в цьому рецепті, - надавати кислинку. Спробуйте, вам сподобається! Такий салат я зазвичай подаю на подушці з пекінської капусти, і ру зверху твердий сир, - дуже смачно!


  • Бажання - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Масло растітелное - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 0.5 чайних ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
  • Помідор - 1 штука
Цей рецепт приготування салату з бужениною мені подобається тим, що при мінімумі зусиль, і при дешевизні всіх інгредієнтів, результат просто-таки перевершує всі очікування завдяки фірмовому соусу свого ж приготування.

Отже, як зробити салат з бужениною:

1. Цибуля, огірок, помідор і яблуко моєму, чистим, і нарізаємо. Цибуля і помідор найкраще нарізати півкільцями, а огірок з яблуком - брусочками.

2. Буженину теж нарізаємо брусочками, і додаємо до суміші нарізаних овочів.

3. Тепер - найцікавіше, - приготування соусу! Для цього в окремому посуді змішуємо масло з гірчицею, медом і сіллю. Добре б ще додати сік лимона або яблука, якщо є в господарстві.

4. Часник тиснемо через прес і додаємо до соусу.

5. Перемішуємо, і вливаємо соус до салату.

Готово! Такий простий рецепт салату з бужениною хороший своєю демісезонні, - огірок можна замінити маринованим або солоним, а яблуко в холодну пору року без проблем замінюється лимонними або апельсиновими часточками, адже головна функція яблука в цьому рецепті, - надавати кислинку. Спробуйте, вам сподобається! Такий салат я зазвичай подаю на подушці з пекінської капусти, і ру зверху твердий сир, - дуже смачно!

Схожі рецепти