Бутерброди з бужениною
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути легше в приготуванні, ніж бутерброди? Пропоную сьогодні приготувати бутерброди з бужениною. Вони будуть гарні на столі як закуска, ідеальні на сніданок і чудові для перекусу.
Самі звичайні в приготуванні бутерброди підійдуть для будь-якої ситуації, виручать в будні і в оздобленні святкового столу. Звичайно ж всі інгредієнти легко замінні, орієнтуйтеся тільки на свій смак - простір для фантазії і творчості величезний.
- Хліб - 4 скибочки
- Огірок - 0, 5 штуки
- Бажання - 150 грам
- Сир сирний - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте 4 шматочка хліба, я брала чорний (вже в нарізці). Намажте хліб ніжним сирним сиром, у мене сир був відразу з зеленню. За бажанням сирний сир можна замінити вершковим або зовсім взяти вершкове масло.
На сир покладіть нарізану буженину. Товщина шматочків на ваш розсуд.
На буженину покладіть нарізану кружальцями свіжий огірок. За бажанням можна доповнити бутерброд вареними яйцями або будь-якими іншими сезонними овочами.
Прикрасьте готовий бутерброд з бужениною будь свіжою зеленню. Аналогічно приготуйте інші бутерброди. Кількість залежить від очікуваного числа їдців.
Смачного!