Салат з буряка з сиром і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Корисних, простих і швидких рецептик салатів в кулінарній скарбничці просто не може бути занадто багато, згодні? Поспішаю запропонувати вам відмінний щоденний варіант на замітку. Запам'ятовуйте!
Перед вами класний спосіб, як приготувати салат з буряка з сиром і яйцем. Це відмінний перекус для всієї родини. В якості заправки в даному випадку використовується сметана з гірчицею. Втім, ви завжди можете взяти і майонез. Буряк я рекомендую відварити заздалегідь, щоб вона добре охолола в холодильнику. Тоді весь процес у вас займе не більше 15 хвилин.
- Відварений буряк - 1 штука (велика)
- Сир - 100 грам
- Яйце - 4 штуки (або 8 перепелиних)
- Сметана і гірчиця - За смаком
- Сіль, зелень - За смаком
1. Поставте варитися круто яйця. Очистіть буряк і натріть її на тертці. Викладіть рівним шаром на тарілку для подачі. Присипте трохи сіллю.
2. Натріть на тертці сир, викладіть його поверх буряка.
3. Яйця остудіть, очистіть і наріжте (курячі - четвертинками, перепелині - половинками). Викладіть на тарілку по краях.
4. Сметану з'єднайте з гірчицею і перемішайте. Додайте сіль за смаком, подрібнену зелень. Можна також додати пару зубчиків часнику для пікантності. Викладіть заправку. Салат з буряка з сиром і яйцем можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!