Салат з буряка з ізюмом і волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати простий, але дуже смачний салат з буряка з горіхами і родзинками. Печена буряк в духовці - така гарна сама по собі, а родзинки та волоські горіхи тільки відтіняють її солодкуватий смак.
Докладніше, як приготувати салат з буряка з ізюмом і волоськими горіхами, я розповім нижче. За бажанням в салат можна додати трохи мускатного горіха.
- Буряк - 1 штука
- Ізюм - 30-40 грам
- Грецькі горіхи - 30-40 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Лимон - 1/3 штуки
- Топінамбур сироп - 1-2 чайних ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Буряк помийте, оберніть в фольгу і запечіть в духовці до м'якості при температурі 200 градусів. Буряк середнього розміру буде готова приблизно за годину.
Потім натріть буряк на тертці.
Волоські горіхи обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору, потім порубати ножем на маленькі шматочки.
З'єднайте в мисці буряк, волоські горіхи і промиті родзинки. Заправте салат олією, лимонним соком і сиропом, добре перемішайте.
Салат з буряка з ізюмом і волоськими горіхами готовий, смачного!