Салат з молодої капусти з часником і волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Влітку хочеться подавати на стіл свіжі і соковиті овочеві страви. Пропоную рецепт салату з капусти, в який додамо трохи часнику і подрібнені волоські горіхи.
Салат простий, але дуже смачний і корисний. Головне, вибрати соковиту капусту. Для заправки салату використовую оливкову олію, але можна взяти і будь-яке інше рослинне масло, з виноградних кісточок або лляне, наприклад.
- Капуста - 200 грам
- Горіхи волоські - 30 грам
- Часник - 3 зубчики
- Базилік - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Сік лимона - 1 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти для салату.
Капусту шаткуємо і висипаємо в миску.
Кріп і базилік рубаємо дрібно і додаємо в салат.
Волоські горіхи подрібнюємо і відправляємо до решти інгредієнтів.
Готуємо заправку для салату. З'єднуємо оливкова олія і сік лимона.
У заправку додаємо пропущений через прес часник і сіль. Все перемішуємо.
Заправку виливаємо в салат і перемішуємо.