Бісквіт з ізюмом
(покроковий рецепт з фото)
У мене сьогодні чудовий рецепт смачної домашньої випічки, це бісквіт з родзинками, рецепт дуже простий, вийде у всіх, а головне - це дуже просто і смачно. Цей бісквіт просто приречений на успіх!
Цей бісквіт з серії "гості на порозі", готується просто і швидко, а як його приготувати, дивіться покрокову інструкцію. Успіх гарантований, вийде у всіх!
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 200 грам
- Ізюм - 150-200 грам
- Борошно - 240 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 15 грам (для змащування форми перед випічкою)
Підготуйте всі інгредієнти.
Промийте ізюм і залийте окропом на 5-7 хвилин.
Відокремте білки і жовтки шести яєць.
До білків додайте дрібку солі і збийте в пишну піну.
Продовжуючи збивати всипте поступово весь цукор.
Збивайте до стійких піків.
Влийте до білків жовтки.
Збийте разом білки і жовтки.
До борошна додайте ванільний цукор і розпушувач, перемішайте, додайте до збитою масою і ще раз добре збийте, щоб не було грудочок.
З родзинок злийте воду і просушіть на паперовій серветці.
Щоб родзинки при випічці не впав на дно форми, присипте його злегка борошном.
Підготуйте форму для випічки, застелите дно пекарської папером, змастіть вершковим маслом, присипте борошном, залишки борошна струсіть.
Влийте тісто у форму, розрівняйте.
Зверху викладіть родзинки, злегка струсіть, щоб родзинки був злегка втоплений в тесті.
Випікайте бісквіт в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин, готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Бісквіт легко витягується з форми на тарілку.
Бісквіт вийшов пишним і дуже смачним, якщо подобається більше родзинок, то кладіть його побільше. Наливайте чай і приємного апетиту!