Рецепт Бісквіт з ізюмом фото

Бісквіт з ізюмом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У мене сьогодні чудовий рецепт смачної домашньої випічки, це бісквіт з родзинками, рецепт дуже простий, вийде у всіх, а головне - це дуже просто і смачно. Цей бісквіт просто приречений на успіх!

Опис приготування:

Цей бісквіт з серії"гості на порозі" , готується просто і швидко, а як його приготувати, дивіться покрокову інструкцію. Успіх гарантований, вийде у всіх!

  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 200 грам
  • Ізюм - 150-200 грам
  • Борошно - 240 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 15 грам (для змащування форми перед випічкою)
бісквіт з ізюмом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
бісквіт з ізюмом - фото крок 2
Промийте ізюм і залийте окропом на 5-7 хвилин.
бісквіт з ізюмом - фото крок 3
Відокремте білки і жовтки шести яєць.
бісквіт з ізюмом - фото крок 4
До білків додайте дрібку солі і збийте в пишну піну.
бісквіт з ізюмом - фото крок 5
Продовжуючи збивати всипте поступово весь цукор.
бісквіт з ізюмом - фото крок 6
Збивайте до стійких піків.
бісквіт з ізюмом - фото крок 7
Влийте до білків жовтки.
бісквіт з ізюмом - фото крок 8
Збийте разом білки і жовтки.
бісквіт з ізюмом - фото крок 9
До борошна додайте ванільний цукор і розпушувач, перемішайте, додайте до збитою масою і ще раз добре збийте, щоб не було грудочок.
бісквіт з ізюмом - фото крок 10
З родзинок злийте воду і просушіть на паперовій серветці.
бісквіт з ізюмом - фото крок 11
Щоб родзинки при випічці не впав на дно форми, присипте його злегка борошном.
бісквіт з ізюмом - фото крок 12
Підготуйте форму для випічки, застелите дно пекарської папером, змастіть вершковим маслом, присипте борошном, залишки борошна струсіть.
бісквіт з ізюмом - фото крок 13
Влийте тісто у форму, розрівняйте.
бісквіт з ізюмом - фото крок 14
Зверху викладіть родзинки, злегка струсіть, щоб родзинки був злегка втоплений в тесті.
бісквіт з ізюмом - фото крок 15
Випікайте бісквіт в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин, готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
бісквіт з ізюмом - фото крок 16
Бісквіт легко витягується з форми на тарілку.
бісквіт з ізюмом - фото крок 17
Бісквіт вийшов пишним і дуже смачним, якщо подобається більше родзинок, то кладіть його побільше. Наливайте чай і приємного апетиту!

Схожі рецепти