Рецепт Салат «Торп» фото

Салат «Торп»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Яйця, Огірок
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати

Цей салат прийшов до нас з узбецької кухні. Він простий у приготуванні і дуже ситний, тому відмінно підійде в якості закуски на обід або легкого ужіа.

Для початку треба порізати картоплю дрібною соломкою і обсмажити на маслі. Після ріжемо огірки та яйця. Починаємо викладати шари в такому порядку: картопля, огірок, яйця, майонез, сир і ще раз повторюємо все в тому ж порядку. Салат готовий. Смачного!

  • Картопля - 4 штуки
  • Огірок - 1-2 штук
  • Варені яйця - 4 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
Картоплю нарізаємо дрібною соломкою і обсмажуємо на маслі.
салат
Після смаження картоплю викладаємо на серветку, щоб стік жир. Вона повинна вийде хрусткою - практично як чіпси.
салат
Дрібною соломкою нарізаємо огірок.
салат
Яйце також ріжемо соломкою. Я використовувала спеціальний пристрій.
салат
Починаємо викладати шари. Перший шар - картопля. Її солимо, перчимо і додаємо спеції за бажанням.
салат
Другим шаром викладаємо огірки.
салат
Третій шар - яйця.
салат
Змащуємо все майонезом.
салат
На майонез трьом сир і повторюємо все ще раз в тому ж порядку: картопля, огірок, яйце, майонез, сир. Салат можна подавати на стіл.

Схожі рецепти