Рецепт Салат «Tiffany» фото

Салат «Tiffany»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Фрукти , Сир , Курка , Яйця , Горіхи , Мигдаль , Виноград , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цей красивий і смачний салат вразить ваших гостей не тільки оригінальним оформленням, але і ніжним смаком. Звичайні для святкових салатів продукти в поєднанні з виноградом створять незабутній смак.

Опис приготування:

До свята завжди хочеться приготувати щось смачне, незвичайне і оригінальне. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати салат"Тіфані" , який безсумнівно вразить ваших гостей і зовнішнім виглядом, і смаком. Готується салат дуже легко, та й продукти для його приготування не екзотичні. Але поєднання цих звичайних інгредієнтів з виноградом дає вражаючий результат. Обов'язково спробуйте!

  • Куряча грудка - 400-500 грам
  • Яйця варені - 5 штук
  • Сир твердий - 150-200 грам
  • Виноград - 400-500 грам (бажано без кісточок)
  • Мигдаль - 1 Склянка
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Майонез - 6-8 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
салат & Quot; Тіффані
Відварене до готовності куряче філе розділимо на шматочки. Посипаємо сіллю, перцем, каррі і злегка обсмажити на олії.
салат & Quot; Тіффані
Половину мигдальних горіхів подрібнити.
салат & Quot; Тіффані
Сир натираємо на крупній тертці.
салат & Quot; Тіффані
І яйця теж натремо на крупній тертці.
салат & Quot; Тіффані
Салат збираємо в наступній послідовності: курка, змащена майонезом, частина горіхів, яйця, змащені майонезом, сир з майонезом і по верху прикрашаємо половинками ягід винограду і цілим мигдалем. Ставимо в холодильник на кілька годин. Потім прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Схожі рецепти