Салат «Tiffany»
(покроковий рецепт з фото)
Цей красивий і смачний салат вразить ваших гостей не тільки оригінальним оформленням, але і ніжним смаком. Звичайні для святкових салатів продукти в поєднанні з виноградом створять незабутній смак.
До свята завжди хочеться приготувати щось смачне, незвичайне і оригінальне. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати салат "тіфані", який безсумнівно вразить ваших гостей і зовнішнім виглядом, і смаком. Готується салат дуже легко, та й продукти для його приготування не екзотичні. Але поєднання цих звичайних інгредієнтів з виноградом дає вражаючий результат. Обов'язково спробуйте!
- Куряча грудка - 400-500 грам
- Яйця варені - 5 штук
- Сир твердий - 150-200 грам
- Виноград - 400-500 грам (бажано без кісточок)
- Мигдаль - 1 Склянка
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Майонез - 6-8 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком

Половину мигдальних горіхів подрібнити.

І яйця теж натремо на крупній тертці.