Рецепт Салат «свинка» на новий рік фото

Салат «свинка» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Салати

На святковому столі не обійтися без господині року - свинки! Давайте приготуємо салатик в її честь, смачний і ситний, з майонезом, з ковбаскою. Дивіться, я розповім, як приготувати салат "свинка"!

Вибір печінки для салату за вами, беріть курячу, свинячу або яловичу, з будь-якої буде смачно. Відваріть до готовності в солоній воді, поріжте. Додайте варені жовтки, горошок, ковбаску, майонез або соус майонезний зі сметаною. Прикрасьте салат у вигляді мордочки свинки, покладіть навколо зелень, овочі, ягоди, подайте! хай щастить!

  • Яйце варене - 6 штук
  • Печінка відварна - 250 грам
  • Ковбаса молочна - 170 грам
  • Горошок консервований - 250 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
1. Підготуйте продукти. Заздалегідь відваріть печінку (вага 250 г вже відвареної), відваріть яйця. З горошку злийте рідину.
салат
2. Вареную печень порежьте кубиками.
салат
3. Яйця очистіть, розділіть на білки і жовтки. Білки відкладіть для оформлення салату, а жовтки порубати дрібно ножем.
салат
4. Поріжте ковбасу кубиками, частина залиште для оформлення мордочки свинки: п'ятачка і вушок.
салат
5. Додайте горошок.
салат
6. Додати сіль, поперчіть, заправте салат майонезом. Можна змішати майонез зі сметаною в пропорції 1:1, теж дуже смачно.
салат
7. Перемішайте салат.
салат
8. На блюдо покладіть зелень, зверху салат.
салат
9. Білком оформите мордочку, з ковбаски зробіть п'ятачок, вушка. Очки можна зробити з горошин запашного перцю. Можна зробити хвостик і ніжки.
салат
10. З наступаючим! !!

Схожі рецепти