Салат «свинка» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)
На святковому столі не обійтися без господині року - свинки! Давайте приготуємо салатик в її честь, смачний і ситний, з майонезом, з ковбаскою. Дивіться, я розповім, як приготувати салат "свинка"!
Вибір печінки для салату за вами, беріть курячу, свинячу або яловичу, з будь-якої буде смачно. Відваріть до готовності в солоній воді, поріжте. Додайте варені жовтки, горошок, ковбаску, майонез або соус майонезний зі сметаною. Прикрасьте салат у вигляді мордочки свинки, покладіть навколо зелень, овочі, ягоди, подайте! хай щастить!
- Яйце варене - 6 штук
- Печінка відварна - 250 грам
- Ковбаса молочна - 170 грам
- Горошок консервований - 250 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте продукти. Заздалегідь відваріть печінку (вага 250 г вже відвареної), відваріть яйця. З горошку злийте рідину.
2. Вареную печень порежьте кубиками.
3. Яйця очистіть, розділіть на білки і жовтки. Білки відкладіть для оформлення салату, а жовтки порубати дрібно ножем.
4. Поріжте ковбасу кубиками, частина залиште для оформлення мордочки свинки: п'ятачка і вушок.
5. Додайте горошок.
6. Додати сіль, поперчіть, заправте салат майонезом. Можна змішати майонез зі сметаною в пропорції 1:1, теж дуже смачно.
7. Перемішайте салат.
8. На блюдо покладіть зелень, зверху салат.
9. Білком оформите мордочку, з ковбаски зробіть п'ятачок, вушка. Очки можна зробити з горошин запашного перцю. Можна зробити хвостик і ніжки.
10. З наступаючим! !!